nieuws

Win een cadeaubox van ‘Het alles’ van Dave Eggers

0

Recent verscheen Het alles, de nieuwe bloedstollende roman van Dave Eggers. Een futuristische roman over de gevaren van technologie en het lot van kapitalisme. Het kan niet anders dan dat daar (niet-gevaarlijke) gadgets bij horen! We geven met plezier twee te gekke ‘Het alles’-cadeauboxen weg.

Wat zit er in de box? Een exemplaar van Het alles (uiteraard), een waterfles, een webcamblocker, een stressbal, een schrijfblokje en een markeerstift.

Wil je een cadeaubox winnen? Waag dan je kans en beantwoord onderstaande vraag. (De twee winnaars worden bekend gemaakt op 10 januari.)

Over Het alles:
In dit meeslepende maar ook beangstigende vervolg op de wereldwijde bestseller De Cirkel onderzoekt Dave Eggers op overtuigende en beklemmende wijze waar de dominantie van een volledig digitale cultuur toe kan leiden, en wat er gebeurt als iemand besluit zich hiertegen te verzetten.

Als het grootste techbedrijf ter wereld, de Circle, fuseert met het machtigste e-commercebedrijf, ontstaat het rijkste, gevaarlijkste – en vreemd genoeg het geliefdste – monopolie ooit: de Every. Delaney Wells lijkt niet bepaald de ideale nieuwe werknemer van de Every. Ze is een voormalig boswachter, zeer kritisch, maar weet dankzij haar charmes een beginnersbaantje te bemachtigen met maar één doel: het bedrijf van binnenuit kapotmaken.

Het Alles is een bloedspannende satirische roman over het lot van kapitalisme, vrijheid en de menselijke soort.


Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief