boekenbeurs

Win een duoticket voor de Boekenbeurs!

Hoera! Het is eindelijk weer zover: de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen staat voor de deur! En omdat wij daar ook zo enthousiast over zijn, geven we gratis duotickets weg. Waag jij een kans?

Beantwoord jij onderstaande vraag juist? Dan maak jij kans op een duoticket! Meedoen kan nog tot 26 oktober, 12u.

De winnaars worden op 26 oktober na 12u bekend gemaakt en krijgen de tickets via mail toegestuurd. 

De auteurs van Standaard Uitgeverij geven ook deze editie van de Boekenbeurs weer het beste van zichzelf tijdens verschillende activiteiten en signeersessies. Bekijk hier ons volledige programma op de Boekenbeurs. Want wij zorgen voor veel leesplezier in Hal 4!

Praktisch

  • Wanneer? Zondag 28 oktober t/m zondag 4 november, en donderdag 8 t/m zondag 11 november (gesloten van 5 t/m 7 november)
  • Openingsuren? Van 10u tot 18u. Twee nocturnes op vrijdag 2 en donderdag 8 november, telkens tot 22u.

Woord aan het woord

Deze editie van de Boekenbeurs maakt de scène vrij voor het woord in al zijn vormen: gesproken, geschreven, getekend, gedrukt, gefluisterd, geschreeuwd, gehoord.

Er komen debatten met toonaangevende stemmen, over actuele onderwerpen. Gerenommeerde schrijvers gaan met elkaar in gesprek. Poëzie op het podium met dichters uit de Lage Landen. Debutanten treden voor het voetlicht en de Boekenbeurs gaat op zoek naar nieuw talent.

Voor meer informatie, bezoek www.boekenbeurs.be.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief