nieuws

Win een exemplaar van ‘Dochters van een nieuwe tijd’ van Carmen Korn

Op 3 november verschijnt Tijd om opnieuw te beginnen, het tweede deel in de razend populaire trilogie van Carmen Korn. Heb jij het eerste deel, Dochters van een nieuwe tijd, nog niet in huis? Dan hebben we goed nieuws! Jij maakt namelijk kans op een exemplaar.

Dochters van een nieuwe tijd

Hamburg, 1919. De Eerste Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Vier jonge vrouwen, Henny, Käthe, Lina en Ida, verschillen in karakter en afkomst, maar hopen allemaal op een nieuwe tijd. Samen zien ze de wereld transformeren: van de wederopbouw van Duitsland na een tragische nederlaag in de oorlog en de opkomst en ondergang van de Weimarrepubliek, tot de verschrikkingen van de naziheerschappij. De vier gaan hun eigen weg, maar er is iets wat hen verbindt: hun vriendschap.

Dochters van een nieuwe tijd dompelt je onder in de wereld van luxueuze danszalen, vermout, cocktails, opiumkelders en Chinese restaurants, totdat langzaam, maar onverbiddelijk, het einde van de vrijheid nadert door de opkomst van de nazi’s.

Doe mee en win

Om kans te maken op een exemplaar van Dochters van een nieuwe tijd hoef je alleen onderstaande vraag goed te beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 25 oktober. Veel succes!

Let op: de winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Samantha’s Boekenhoekje: ‘Ik ben helemaal weg van Dochters van een nieuwe tijd; een superinteressant boek! Er zijn veel personages aan het woord waardoor je een breed en compleet beeld krijgt van Duitsland tussen 1919 en 1948. Ik kijk reikhalzend uit naar de volgende delen!’ 

Het Boekenrijk: ‘Een meeslepende historische familieroman met de nodige spanningsopbouw. Het boek leest als een trein en is met veel gevoel geschreven. Lezers van Sarah Lark en Elizabeth Jane Howard zullen er zeker kunnen van genieten!’

Alvast nieuwsgierig naar Tijd om opnieuw te beginnen? Je leest er hieronder meer over.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief