wedstrijd

Win een feestelijke vegan kookworkshop!

De feestdagen komen elke week weer iets dichterbij. Voor je het weet staat er een kerstboom in je woonkamer en hoor je dagelijks Mariah Carey met ‘All I want for Christmas is you’ op de radio… Op zoek naar originele en plantaardige gerechten om met kerst of oud en nieuw klaar te maken? Miki Duernick en Kristin Leybaert geven een plaatsje weg in een vegan kookworkshop!

Miki Duernick en Krisin Leybaert schrijven niet alleen heerlijke kookboeken, ze geven in hun leskeuken ook kookworkshops. In deze workshops is er plaats voor 12 personen en worden er een zestal gerechten gemaakt. Uiteraard sluit de les af met een etentje.

Op 20 december geven Miki en Kristin een workshop over hoe je een feestelijk en plantaardig eindejaarsmenu kan samenstellen. Ze gebruiken hiervoor de recepten uit hun nieuwe kookboek Vandaag Vegan!. Je ontdekt tijdens de kookworkshop hoe je Faux Gras kunt verwerken tot een bijzonder aperitiefhapje, en hoe eenvoudig het is om van koningsoesterzwammen net echte ‘coquilles’ te maken. Het pronkstuk van het menu wordt een gevulde bladerdeegvlecht, met als bijgerechten pastinaakkroketjes en rodewijnsaus. Last but not least tover je een magnifieke kerstbuche op tafel. Dat wordt genieten!

Locatie: de vegetarische kookstudio, Gustaaf Carelshof 6, 9040 Gent
Tijdstip/uur: donderdag 20 december 2018 – 19:00
Ter waarde van: €45

Om mee te doen met de wedstrijd hoef je enkel onderstaande vraag te beantwoorden voor 19 november. Succes!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief