nieuws

Win een gesigneerd exemplaar van Hannelore Bedert!

Helaas geen boekenbeurs dit jaar.. Wil je graag toch een persoonlijk gesigneerd exemplaar? Dat kan!
Vertel ons wie je een exemplaar van Bruna cadeau zou willen doen. Jezelf, een familielid of iemand anders die belangrijk is in jouw leven? Laat ons ook weten welke unieke boodschap je die persoon zou willen meegeven. En misschien belandt de gesigneerde novelle wel in jouw postbus. (Deze wedstrijd loopt t.e.m. 11 november.)

Hannelore Bedert schreef een nieuwe Te Gek?!-novelle Bruna in kader van het jaarthema rond alcohol-, drug- en gokproblematiek.

Nieuwe jaarcampagne ‘Te Gek?! ROES(t)’
Iedereen kent wel iemand met een drank- drug- of gokprobleem, maar toch is er nog veel onbegrip. Het taboe en de (voor-)oordelen zorgen er onder meer voor dat mensen rijkelijk laat hulp inschakelen. Zo zoekt iemand met een alcoholprobleem pas steun na gemiddeld 18 jaar!    Reden genoeg om de krachten te bundelen in een nieuwe Te Gek!?-jaarcampagne. Het doel? De kennis over alcohol-, drug- en gokproblemen bij de Vlaamse bevolking vergroten en inzicht geven in de complexiteit ervan. Om zo deze problemen bespreekbaar te maken en stigmatisering tegen te gaan. Deze jaarcampagne ging van start op 1 oktober.  

Hannelore Bedert debuteerde in 2018 met de roman Lam. Als singer-songwriter had ze toen al vier gelauwerde albums op haar naam staan. Lam won de Bronzen Uil Publieksprijs 2019. Hannelore heeft een wekelijkse column in Libelle, schreef een theaterstuk (première najaar 2021) en werkt aan een tweede roman. De novelle Bruna schreef ze in opdracht van Te Gek!?  


 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief