nieuws

Win een goedgevulde goodiebag ter waarde van €100!

Wie zegt dat enkel december cadeautjesmaand is? Ook in de komende wintermaanden hebben we enkele verassingen in petto! LolaLiza en Bake-off meisjes Julie Van den Driesschen en Denise Kuppens sloegen de handen in elkaar en stelden vier goodiebags samen. Doe mee en misschien maak jij wel kans op één van deze geweldige goodiebags!

  • LolaLiza giftcard ter waarde van €75 (enkel geldig voor de nieuwe collectie)
  • Dubbel zo lekker: het bakboek van Julie en Denise
  • Totebag
  • Extra verrassing


Deze wedstrijd loopt tot en met 6 februari.

Over Dubbel zo lekker:
Julie Van den Driesschen en Denise Kuppens – winnares van en deelneemster aan Bake Off Vlaanderen 2018 – creëerden vorig jaar hun eerste bakboek, Dubbel zo lekker. Julie is een klassieke bakster en blij trouw aan haar geliefde eieren, boter en melk. Denise is een vegan bakwonder dat een lekker vegan alternatief presenteert. Ontbijt, brunch, cakes, koekjes, taarten… of heb je inspiratie nodig voor kerst of Halloween? Julie en Denise brengen hun favoriete recepten. Klassiek of vegan? Ze kunnen allebei smaken!

Julie Van den Driesschen verscheen recent ook als model in de Celebrating women campagne van kledinglijn LolaLiza. Een campagne dat sterke en inspirerende vrouwen in de kijker zet.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief