wedstrijd

Win een ‘Moeder genoeg – journal’!

0

In haar boek Moeder genoeg bood Florine Duif ons een nieuw perspectief op moederschap; een perspectief met meer moed en minder moeten. In dit boek sprak ze ook over het belang van journalen, zeker in deze uitdagende tijd als moeder.

Na veel vragen uit de mommunity heeft Florine een journal gemaakt. Het journal helpt je om dichter bij jezelf te komen als vrouw in het moederschap. Neem hier alvast een kijkje.

Omdat we in deze bijzondere tijden allemaal wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, geven wij drie exemplaren van Moeder genoeg – journal weg! Wil jij graag kans maken op een exemplaar, als cadeau of om jezelf te verwennen? Beantwoord onderstaande vraag, laat je mailadres achter, en wie weet vind jij binnenkort een exemplaar van Moeder genoeg – journal in jouw brievenbus! Meedoen kan tot en met 14 december 9.00.

Ervaar meer geluk, ruimte, moed en minder moeten in jouw rol als moeder. Begin aan het leven dat jij wilt leven, zonder het idee dat je niet genoeg bent. Want jij bent moeder genoeg.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief