nieuws

Win een vooruitexemplaar van ‘De stilte van de witte stad’

Ben jij fan van Carlos Ruiz Zafón? En lees jij graag thrillers? Dan is De stilte van de witte stad van de Spaanse Eva García Sáenz de Urturi iets voor jou!

Vanaf 9 juli is de Spaanse thrillersensatie ook in de Vlaamse (online) boekhandel te vinden. Ben je té nieuwsgierig om tot dan te wachten? Doe dan mee met onze wedstrijd en wie weet heb jij in juni al het eerste deel in huis!

Het verhaal

Tasio Ortiz de Zárate is een briljante archeoloog die twintig jaar geleden werd veroordeeld voor een reeks bizarre moorden in het rustige stadje Vitoria. Hij staat op het punt voor het eerst de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen: in de kathedraal van Vitoria wordt een jong stelletje gevonden: naakt en om het leven gekomen door bijensteken in hun keel. Niet veel later wordt in de Casa del Cordón, een bekend middeleeuws gebouw in de stad, een ander koppel vermoord. De jonge inspecteur en profiler Unai López de Ayala – beter bekend als Kraken – wil niets liever dan meer moorden voorkomen, maar een recente tragedie in zijn eigen leven maakt het hem moeilijk om deze zaak te behandelen als alle andere. Zijn onorthodoxe werkmethode wekt bovendien ergernis bij zijn baas. De tijd begint te dringen en de dreiging wordt alsmaar sterker: wie volgt?

‘Zo levensecht geschreven dat het lijkt of je erbij bent.’ – El periódico de Catalunya

‘Als je wilt genieten én lijden – genieten omdat het zo spannend is en lijden omdat je niet nóg sneller kunt lezen – dan is De Stilte van de witte stad je boek.’ – Qué Leer

Doe mee!

Beantwoord onderstaande vraag juist en maak kans op een vooruitexemplaar van De stilte van de witte stad. Meedoen kan nog tot met 19 juni 2019.

Let op: winnaars worden via email op de hoogte gebracht.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief