wedstrijd

Win een vooruitexemplaar van ‘De boekwinkel voor gebroken harten’!

Lees jij graag liefdesverhalen? Ben je dol op historische romans? Dan biedt De boekwinkel voor gebroken harten de perfecte combinatie! Vanaf 2 april ligt de ontwapenende roman in de boekhandel, maar jij maakt al kans op een vooruitexemplaar!

Beantwoord onderstaande vraag juist en wie weet heb jij in maart De boekwinkel voor gebroken harten al in huis! Meedoen kan nog tot en met 17 maart.

Let op: winnaars worden via mail op de hoogte gebracht.

De boekwinkel van gebroken harten

Voor iedereen met een hart dat ooit gebroken is, en misschien ook weer geheeld – en voor iedereen die wel eens in een boekhandel komt.

Tom Hope verwacht geen wonderen. Hij doet wat hij kan op zijn boerderij – melkt de koeien, oogst de appels, zorgt voor de schapen. Maar sinds zijn vrouw Trudy hem, samen met hun kleine Peter, verliet om zich bij een religieuze gemeenschap aan te sluiten, is Tom eenzaam.

Dan komt Hannah Babel in beeld. Boekverkoopster en een wervelwind van een vrouw: de tweede Jood – en meest kleurrijke persoon – die Tom ooit heeft ontmoet. En hij durft te geloven dat ze elkaar gelukkig zouden kunnen maken. Maar het is 1968: vierentwintig jaar nadat Hannah met haar zoontje in Auschwitz arriveerde. Tom Hope gaat de strijd aan met een verdriet dat hij zich nauwelijks kan voorstellen…

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief