wedstrijd

Win filmtickets voor ‘Becoming Astrid’

De feestdagen zijn stilaan in zicht en gaan traditioneel gepaard met heel wat geschenken. En daar doet Standaard Uitgeverij graag nog een schepje bovenop. Want wij geven tien duotickets cadeau voor Becoming Astrid, de biopic van Astrid Lindgren. Speel mee! Misschien duik jij deze winter heel even in het leven van één van de meest inspirerende jeugdauteurs ter wereld. 

Becoming Astrid

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Wedstrijd

Standaard Uitgeverij geeft tien duotickets weg voor de biopic Becoming Astrid. Speel hieronder mee en maak kans op een duoticket.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief