wedstrijd

Win ‘Fluisternetwerk’ van Chandler Baker

Ben jij fan van de boeken van Liane Moriarty? Lees je graag een spannende roman? Dan is Fluisternetwerk, het nieuwe boek van Chandler Baker, iets voor jou!

En we hebben goed nieuws, want we mogen exemplaren weggeven! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Het verhaal

‘Had maar naar ons geluisterd… Dan zou dit niet gebeurd zijn.’

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.
Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.
Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Doe mee en win

Om kans te maken op een exemplaar van Fluisternetwerk hoef je alleen onderstaande vraag juist te beantwoorden. Meedoen kan nog tot en met 8 september 2019. Succes!

Let op: winnaars worden via mail op de hoogte gebracht.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief