wedstrijd

Win ‘Jachthuis’ van Oscar van den Boogaard

In zijn nieuwste roman neemt Oscar van den Boogaard ons verder mee in de betoverende romanwereld die hij met Kindsoldaat schiep. Kan jij niet wachten om in deze verbluffende leeservaring te duiken? Lees dan snel verder. We mogen namelijk drie exemplaren van Jachthuis weggeven!

Jachthuis

De vijftienjarige Maxwell is met zijn moeder Elsie op bezoek bij zijn vader Jim in Suriname, die hij sinds diens overplaatsing een paar jaar geleden niet meer heeft gezien. Kort na hun aankomst verdwijnt Elsie in het tropisch regenwoud. Terwijl de kans dat zij wordt teruggevonden met de dag slinkt, realiseert Maxwell zich pas hoezeer hij wordt gegijzeld door het dramatische liefdesleven van zijn moeder. ‘Ik was betrokken in een geheim, nee, ik was het geheim zelf.’ Dit inzicht confronteert hem ruw met zijn eigen verborgen identiteit.

Oscar van den Boogaard raakt ten diepste aan zijn belangrijkste motief, waarmee Jachthuis te beschouwen is als de sleutelroman in zijn oeuvre.

Doe mee en win

Heb je Kindsoldaat niet gelezen? Geen probleem! Jachthuis is namelijk heel goed los te lezen.

Om kans te maken op een exemplaar van  Jachthuis, hoef je alleen onderstaande vraag goed te beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 15 maart. Veel succes!

Let op: de winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht.

 

In de pers

Lees of hoor je graag meer over Oscar van den Boogaard en zijn nieuwste roman?

Onlangs verscheen een interview met hem in HUMO en De Morgen en was hij te horen op Radio 1 bij Culture Club.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief