wedstrijd

Win ‘Oktober’ van Søren Sveistrup!

Heb jij al van Oktober , het thrillerdebuut van de bedenker van The Killing, gehoord? Alles wat de serie zo goed maakte – de dwingende spanningsboog, de personages van vlees en bloed, het sfeervolle Kopenhagen en de politieke en sociale geëngageerdheid – vind je terug in dé thrillersensatie van het najaar!

Op de eerste dinsdag van oktober keert Rosa Hartung terug op haar post als minister van Sociale zaken. Na de dramatische verdwijning van haar twaalfjarige dochter heeft ze een jaar verlof genomen. Een psychisch gestoorde man heeft de moord op Hartungs dochter bekend, maar het lichaam is nooit gevonden.

Op dezelfde dag dat Hartung terugkeert in het parlement, wordt een jonge vrouw op brute wijze vermoord in haar huis in een buitenwijk van Kopenhagen. Een van haar handen is eraf gehakt.
Wanneer de rechercheurs Thulin en Hess arriveren op de plaats delict treffen ze een kastanjepoppetje aan, dat een sinister geheim bij zich blijkt te dragen. En dan wordt er nog een vrouw vermoord. Het heeft er alle schijn van dat de missie van de moordenaar nog niet voorbij is…

Doe mee met de wedstrijd en wie weet heb jij als een van de eerste Oktober in huis!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief