nieuws

Zet je eerste leesstapjes met deze fotokijkboekjes

Fotokijkboeken zijn ideaal om eerste woordjes en begrippen aan te leren. Kleine kijkertjes zullen al snel de link leggen met hun eigen omgeving en zo de woorden sneller oppikken. Ontdek twee zalige fotokijkboekreeksen: Ministapjes en Allereerste stapjes. Klik op de covers voor meer info.

Ministapjes

Kleine fotokijkboekjes die kinderen overal mee naartoe kunnen nemen dankzij het handvat. De pantonekleur op de cover en in het binnenwerk maken dat ze extra in het oog springen. Superschattig, niet?

Allereerste stapjes

Deze klassiekers behoeven eigenlijk geen woordje uitleg meer, maar toch. Door de volledige opfrissing met nieuwe foto’s, nieuwe kleuren en nieuwe vraagjes die de ontdekking van de wereld en interactie met de ouders stimuleren, is deze collectie klaar om voor een nieuwe generatie peuters de perfecte allereerste boeken te worden. Elke titel van deze reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen. Allereerste Stapjes bevorderen de taalontwikkeling en helpen de peuter bij het ontdekken van zijn dagelijkse omgeving.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief