nieuws

Zondag bosdag met Sarah Devos

Sarah Devos, auteur van Het bosboek en de blog Zondag Bosdag, gelooft in de kracht van de natuur. Buiten zijn, zelfs voor een kwartiertje, laadt haar helemaal op. Ze mocht gisterenochtend een paar concrete tips meegeven aan de luisteraars van Joe FM.

Op weekdagen zit Sarah full time te schrijven in haar huis aan de rand van de stad. Dat binnen zitten compenseert ze in het weekend met wandelingen en andere uitstapjes in de buitenlucht. Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen naar buiten te krijgen. Dat doet ze onder andere met Het bosboek, het perfecte boek om mee te nemen op avonturen in het groen.

Maar je hoeft het zo ver niet te zoeken. Ook in je dagelijkse leven kan je kleine aanpassingen doen zodat je toch wat meer tijd in de buitenlucht kan doorbrengen. Sarah gaf concrete tips mee aan de luisteraars van Joe FM. Beluister hier het fragment:

SarahDevosbijJoeFM

En er is nog meer nieuws… Sarah is namelijk druk bezig met research voor een splinternieuw boek: Het zeeboek dat in juni zal verschijnen. Net op tijd voor de jaarlijkse avonturen aan de kust tijdens de zomervakantie 😉 Wil je meer weten over het onderzoek? Je kan alles terugvinden op de blog Zondag Bosdag of Zondag Zeedag.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief