Beleef heel wat prachtige avonturen met Tiny. Ga samen met Tiny naar school, kamperen, naar de boerderij, naar het circus, babysitten, naar Sprookjesland en nog zo veel meer. De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen. Ontdek ze hier allemaal.

Mijn eerste kijkboek

Tiny – Mijn eerste kijkboek

Dit grote kijkboek is de ideale manier voor peuters en kleuters om kennis te maken met de wereld van Tiny. Het bevat 240 nieuwe woordjes, die mooi gerangschikt zijn per thema, en die teruggevonden kunnen worden in de grote, tot de verbeelding sprekende zoekplaten. Voor vele uurtjes kijk-, lees- en ontdekplezier!  

€ 12,99

Prentenboeken

61 Tiny in het Louvre

Tiny en haar vriendjes gaan op schoolreis. Ze krijgen een rondleiding in het Louvre. Ze maken er een reis door de tijd en staan oog in oog met alle belangrijke archeologische vondsten en kunstwerken waarvoor het museum zo bekend is: van de Egyptische mummies en sarcofagen over de Franse en Italiaanse schilderkunst tot de Mona Lisa. En natuurlijk wordt het museumbezoek afgesloten met een wandeling door de wondermooie Tuilerieën. De beelden van dit prentenboek zijn een unieke montage van de klassieke Tiny-tekeningen en foto’s uit het museum, zodat de lezertjes op een realistische manier kennismaken met de beschreven kunstwerken. Achteraan ... lees meer het boek vind je nog een dubbele pagina met extra informatie op kindermaat over het Louvre en zijn voornaamste kunstschatten.  

€ 6,99

14 Tiny gaat winkelen

Tiny, Jan en Poeffie gaan winkelen, net zoals de grote mensen. De speelgoedafdeling of de supermarkt… in het warenhuis valt overal iets leuks te beleven!

€ 6,99

22 Tiny gaat op ballet

Tiny gaat op ballet.  Ze moet veel oefenen voor de grote show aan het einde van het jaar... en om later een echte sterdanseres te worden!

€ 6,99

28 Tiny neemt de trein

Tiny, Jan en Poeffie gaan met de trein op bezoek bij hun neef en nicht.  Het wordt een mooie treinreis vol verrassingen!

€ 6,99

60 Tiny en de geheimzinnige prins

Tiny reist naar Venetië, een stad om bij weg te dromen. Ze ontmoet er zelfs een jonge prins!

€ 6,99

29 Tiny op zeilkamp

Deze zomer gaat Tiny op zeilkamp.  Eerst krijgt ze les, daarna mag ze oefenen en dan is het tijd om aan boord te gaan!

€ 6,99

55 Tiny ziet spoken

Aaaah! Spoken! Tiny schrikt wakker. Gelukkig, het was maar een nachtmerrie! Maar dan… Wil iemand haar soms bang maken?

€ 6,99

58 Tiny en de dappere hond

Tijdens een wandeling jaagt een hond Tiny en haar broertjes de stuipen op het lijf. Maar misschien is hij toch de kwaadste niet?

€ 6,99

59 Tiny op avontuur

Tiny en haar vriendin Lisa gaan op zoek naar de allerkleinste dieren in de tuin. Een boeiende wereld, die ook heel kwetsbaar is… Gelukkig heeft Tiny een idee! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

1 Tiny op de boerderij

Tiny en Lena gaan naar de boerderij. Tussen de koeien, lammetjes, kuikens en konijnen beleven ze een onvergetelijke dag! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.  

€ 6,99

3 Tiny aan zee

Zon! Strand! IJsjes en zandkastelen! Tiny, Lotte, Arthur en Poeffie beleven een fantastische vakantie aan zee. De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

9 Tiny gaat kamperen

Tiny en haar familie gaan kamperen. Ze hebben de tent opgezet, het luchtbed opgeblazen en de picknickmand gevuld… Plezier gegarandeerd! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

10 Tiny op de boot

Tiny reist met een heel groot passagiersschip naar Amerika. Het anker wordt gelicht, het avontuur begint… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

13 Tiny in de dierentuin

Tiny, Jan en Poeffie gaan naar de dierentuin, om er de wereld van de dieren te ontdekken. Het wordt een bezoek vol verrassingen! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

15 Tiny in het vliegtuig

Voor het eerst in haar leven neemt Tiny het vliegtuig: ze reist samen met haar mama naar Italië. Goede reis, Tiny! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

16 Tiny leert paardrijden

In de vakantie gaat Tiny naar de manege. Daar komt een grote droom van haar uit: ze leert paardrijden. Tiny doet zelfs mee aan een echte wedstrijd! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

17 Tiny in het park

Tiny gaat graag naar het park om bootje te varen, te schommelen en naar de poppenspelers te kijken… In het park beleeft ze een heerlijke middag! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

19 Tiny is jarig

Hallo, kom jij ook naar mijn verjaardagsfeestje? Ik zorg voor muziek, spelletjes… en een verrassing! - Tiny - De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

20 Tiny in de tuin

Tiny en Jan halen hun schop, hark en kruiwagen boven om te tuinieren. Wanneer het lente wordt, moet de tuin er piekfijn uitzien! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

21 Tiny leert fietsen

Tiny wil leren fietsen zonder zijwieltjes, zoals de grote kinderen. Kijk uit dat je niet te snel gaat, Tiny! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

23 Tiny en het bloemenfeest

Kom je mee naar het bloemenfeest? Er is een grote optocht met wagens die versierd zijn met bloemen. Tiny en haar vrienden rijden ook mee in de optocht! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

24 Tiny in de keuken

Tiny heeft een mooi kookboek gekregen. Maar liefst alle recepten wil ze uitproberen. Njammie, wat ruikt het heerlijk in de keuken! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

25 Tiny leert zwemmen

Tiny gaat voor het eerst op zwemles: drijven, schoolslag, duiken… Ze voelt zich als een vis in het water! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

26 Tiny is ziek

Tiny is ziek en moet in bed blijven. Wat gaat de tijd langzaam vooruit! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

27 Tiny gaat logeren

Bij tante Sofie verveelt Tiny zich nooit! Kikkers zoeken, wandelen in de bergen… Tiny beleeft een fantastische vakantie! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

30 Tiny en haar vriendje de mus

O, een kleine mus die uit het nest is gevallen! Tiny raapt hem op, geeft hem eten en verzorgt hem. Maar kijk uit voor Mimi de kat, Tiny ! Want die is nooit ver weg… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

31 Tiny en Bruintje de ezel

Mijnheer Jules heeft zijn been gebroken. Terwijl hij herstelt, zorgt Tiny voor zijn toch wel bijzondere gezelschapsdier: een ezeltje… met een eigen willetje! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

40 Tiny – Een leuke woensdagmiddag

Tiny en Toon gaan naar de vijver in het bos. Wanneer ze op het vlot van de boswachter stappen, begint een spannend avontuur… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

45 Tiny en de konijntjes

De bloemen in de tuin zijn vertrappeld en aan de groenten werd geknabbeld. Wie doet nu zoiets ? En hé, wat beweegt daar plotseling in het gras ? De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

48 Tiny op schoolreis

Tiny’s klas gaat op schoolreis naar het Vogelpark. Met een vriend als Toon zal Tiny zich beslist niet vervelen! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

54 Tiny – Ridders en prinsessen

De stad waar Tiny woont, wordt bevolkt door acrobaten, vertellers, kunstenaars en troubadours. Iedereen maakt zich klaar voor het ridderfeest ! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

56 Tiny en de lieve pony

Tiny en haar broers staat een verrassing te wachten: pony’s! Die blijken niet zo gemakkelijk te temmen… Het wordt een onvergetelijke kennismaking voor Tiny! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

57 Tiny – Mijn lieve broer

Tiny en haar broer Jan plagen elkaar af en toe. Op een dag loopt hun spelletje uit de hand en Jan raakt gewond. Tiny heeft dan heel veel spijt... De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

5 Tiny – Terug naar school

De schoolbel gaat: Tiny en haar vrienden gaan vrolijk weer naar school! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

32 Tiny viert Moederdag

Binnenkort is het Moederdag! Maar hoe vind je een cadeau als je niet veel geld hebt? Natuurlijk ontbreekt het Tiny niet aan ideeën… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

33 Tiny en de luchtballon

Tiny gaat de lucht in ! Haar neef Jack heeft een luchtballon en nodigt haar uit voor een mooie tocht tussen de wolken… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

6 Tiny op de kermis

Het is kermis in het dorp! Tiny, Jan en Poeffie willen alles proberen: de draaimolen en de schommels, het spiegelpaleis en de snoepkraam! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

18 Tiny past op haar broertje

Vandaag moet Tiny op haar broertje passen. Ze doet hem in bad, geeft hem te eten en gaat met hem wandelen. Tiny is een grote zus uit de duizend. De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

44 Tiny vindt een poes

In Tiny’s tuin heeft een kat kleintjes gekregen. Tiny neemt de katjes in huis, maar dan ontdekt ze dat het niet zo gemakkelijk is om voor kleine poesjes te zorgen! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

52 Tiny en de verrassing

Tiny’s nichtje Ellie komt op bezoek. De meisjes hebben elkaar lange tijd niet meer gezien. Tiny heeft een mooie verrassing voor Ellie! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

35 Tiny speelt muziek

Daar klinkt muziek… Het is een orkest! Tiny sluit vriendschap met een celliste. Zal ze even goed cello kunnen leren spelen? De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

38 Tiny kiest een cadeau

In de antiekwinkel is Tiny in de ban van een prachtige pop. Wat zou ze die graag voor haar verjaardag krijgen… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

43 Tiny verkleedt zich

Tiny krijgt een uitnodiging voor een verkleedfeestje. Maar welke verkleedkleren zal ze kiezen? De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

49 Tiny leert tekenen

Tiny leert tekenen, aquarellen en schilderen… Een kleurrijk avontuur vol verbeelding! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

4 Tiny in het circus

Welkom in het Circus der Wonderen van Tiny ! Het spektakel gaat beginnen… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.  

€ 6,99

7 Tiny speelt toneel

Tiny ontdekt een geheimzinnige koffer op zolder, boordevol verkleedkleren. Tijd om een groot toneelstuk te organiseren! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

8 Tiny in de bergen

Tiny, Lize, Jan en Poeffie beleven een fantastische vakantie in de bergen. De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

11 Tiny en de vier seizoenen

Van januari tot december, van lente tot winter… Tiny en haar vrienden beleven een prachtig jaar! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

12 Tiny helpt mama en papa

Tiny en Jan willen hun ouders verrassen. Als ze nu eens het huis zouden poetsen? De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

34 Tiny op school

Vandaag is er een nieuwe leerling in de klas. Tiny geeft haar een rondleiding en heeft er een nieuwe vriendin bij! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

36 Tiny is haar hondje kwijt

Terwijl Tiny en Jan met hem spelen, loopt Poeffie weg, achter de katten uit de buurt aan. De kinderen zijn heel ongerust en zoeken hem overal… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

37 Tiny in het bos

Tiny trekt het bos in om een verdwaald konijntje te helpen. Zal ze een woonplek vinden voor haar nieuwe vriendje? De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

39 Tiny en de heks

Tiny maakt zich zorgen: haar nieuwe buurvrouw doet vreemd. Ze komt nooit haar huis uit en volgens de mensen is ze … een heks! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

42 Tiny verhuist

Tiny is er ondersteboven van: ze moet verhuizen, weg uit haar buurt en van haar vrienden. Gelukkig vallen het nieuwe huis en de nieuwe school goed mee! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

46 Tiny in het ziekenhuis

Na een lelijke val met haar fiets moet Tiny naar het ziekenhuis. Ze ontmoet er andere patiëntjes en leert dat het ziekenhuis geen angstaanjagende plek hoeft te zijn… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

47 Tiny gaat babysitten

Vanavond past Tiny op haar neefje en nichtjes. De kinderen halen allerlei kattenkwaad uit! Er wacht Tiny een bewogen avond… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

50 Tiny in Sprookjesland

In het magische Sprookjesland ontmoet Tiny feeën, draken, heksen en eenhoorns. Er was eens… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

51 Tiny leert koken

Tiny en haar vrienden gaan op kookles. Ze beleven een heerlijke dag en worden echte chef-koks! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

53 Tiny en de verdwenen dieren

Een neushoorn in het bos? Een gorilla? Een leeuw? Tiny en haar neef Stan beleven een knotsgekke safari! De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

41 Tiny en de Kerstman

Het is winter. Meren en rivieren zijn bevroren, dikke sneeuwvlokken dwarrelen neer. Tiny kijkt uit naar een wondermooi kerstfeest!

€ 6,99

Tiny viert Kerstmis

Het is winter. Meren en rivieren zijn bevroren, dikke sneeuwvlokken dwarrelen neer. Tiny kijkt uit naar een wondermooi kerstfeest !   Het sfeervolle Tiny kerstverhaal in een speciale uitgave, met een prachtige, zilveren glittercover. Ideaal om samen uit te kijken naar de feestdagen.

€ 6,99

Tiny – 100 spelletjes

Met deze 100 Tiny spelletjes zijn kleuters uren zoet! Allerlei opdrachten  komen aan bod: doolhoven, puzzels, tekenen en kleuren, van stip naar stip,... Zo worden kinderen keer op keer uitgedaagd om de spelletjes tot een goed einde te brengen. 

€ 6,99

Tiny doet aan sport

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de bergen Tiny leert paardrijden Tiny krijgt een fiets Tiny leert zwemmen Tiny leert zeilen

€ 12,50

Tiny gaat op vakantie

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny aan zeeTiny gaat kamperenTiny op de bootTiny in het vliegtuigTiny in de trein

€ 12,50

Tiny Verhaaltjes om bij weg te dromen

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny speelt toneelTiny en de vier seizoenenTiny in de keukenTiny aan de waterkantTiny – Kijk uit!

€ 12,50

Tiny en haar familie

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny helpt moederTiny speelt moedertjeTiny bij tante RikkieTiny en de verrassingTiny – Mijn lieve broer!

€ 12,50

Tiny gaat op stap

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny in het circusTiny op de kermisTiny in de dierentuinTiny in het parkTiny en de luchtballon

€ 12,50

Tiny viert feest

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny is jarigTiny op het bloemenfeestTiny viert MoederdagTiny en de KerstmanTiny en het middeleeuwse feest

€ 12,50

Tiny Dierenverhalen

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny op de boerderijTiny en haar vriendje de musTiny – Poeffie gaat op stapTiny in de natuurTiny vindt een poes

€ 12,50

Tiny Spannende avonturen

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en de lieve heksTiny in SprookjeslandTiny en de ark van NoachTiny ziet spokenTiny en de geheimzinnige prins

€ 12,50

Tiny en haar vriendjes

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny gaat op reisTiny – Terug naar schoolTiny op schoolTiny verhuistTiny op schoolreis

€ 12,50

Tiny en haar hobby’s

Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny in de tuinTiny op balletTiny speelt muziekTiny leert tekenenTiny leert koken

€ 12,50

Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan

Dit boek bevat vijf leuke Tiny-verhalen:
Tiny gaat winkelen
Tiny is ziek
Tiny kiest een cadeau
Tiny verkleedt zich
Tiny gaat babysitten De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 12,50

Met glittercover

Tiny album groot formaat met glittercover: Tiny gaat op ballet

De mooiste en meest populaire Tiny verhalen zijn nu ook te verkrijgen in een luxe-editie. Het grote formaat, het dikke papier en de prachtige folie op de cover zorgen voor nog meer leesplezier.

€ 9,99

Tiny album groot formaat met glittercover: Tiny viert Kerstmis

Het is winter. Meren en rivieren zijn bevroren, dikke sneeuwvlokken dwarrelen neer. Tiny kijkt uit naar een wondermooi kerstfeest!

€ 9,99

Mijn eerste verhaaltjes

Tiny en de baby

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny gaat naar school

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny en de pony’s

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny leert dansen

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Een dag op de boerderij

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny in het circus

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny in de dierentuin

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny leert koken

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny en de kleine poesjes

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny gaat naar de winkel

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny in het park

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Tiny is jarig

De bekende Tiny-verhalen zijn nu speciaal herschreven op kleutermaat. Dankzij het handige formaat en de extra dikke pagina’s kunnen nu ook de allerjongsten kennismaken met het Tiny-universum en wegdromen bij de sfeervolle en romantische illustraties.

€ 4,99

Begrijpend lezen

Ik leer begrijpend lezen 6+

Na de schrijf- en rekenboeken en de uiterst succesvolle AVI-reeks, zijn er nu de lees-en oefenboeken die Begrijpend Lezen oefenen. Een belangrijke vaardigheid waar steeds meer kinderen in het basisonderwijs het moeilijk mee hebben. Om dat verder in te oefenen op een educatief verantwoorde manier, zijn deze boeken van Tiny perfect. De verhalen in elk boek zijn bovendien geschreven op AVI-niveau, zodat ze ook de leesvaardigheid zelf helpen ontwikkelen. De verhalen bouwen op qua AVI-niveau, en ook de moeilijkheidsgraad van de vragen neemt toe in de loop van het boek. Zo worden de verschillende leesvaardigheden stap voor stap opgebouwd.

€ 5,99

Ik leer begrijpend lezen 7+

Na de schrijf- en rekenboeken en de uiterst succesvolle AVI-reeks, zijn er nu de lees-en oefenboeken die Begrijpend Lezen oefenen. Een belangrijke vaardigheid waar steeds meer kinderen in het basisonderwijs het moeilijk mee hebben. Om dat verder in te oefenen op een educatief verantwoorde manier, zijn deze boeken van Tiny perfect. De verhalen in elk boek zijn bovendien geschreven op AVI-niveau, zodat ze ook de leesvaardigheid zelf helpen ontwikkelen. De verhalen bouwen op qua AVI-niveau, en ook de moeilijkheidsgraad van de vragen neemt toe in de loop van het boek. Zo worden de verschillende leesvaardigheden stap voor stap opgebouwd.

€ 5,99

Leren rekenen

Eerste rekenoefeningen

Dit boek bevat 48 leuke rekenblaadjes, die speciaal zijn ontwikkeld voorkleine bollebozen vanaf 6 jaar. Samen met Tiny maakt uw kindzijn eerste sommen en oefent het de leerstof van het eerste leerjaar.

€ 5,99

Tiny Oefenblok – Ik leer rekenen 6+

Deze blokken met uitscheurbare blaadjes bevatten 32 leuke oefeningen, speciaal voor kleine bollebozen van 5 en 6 jaar. De leerstof taal en rekenen van de derde kleuterklas (groep 2) en het eerste leerjaar (groep 3) komt om een ludieke manier aan bod. Samen met Tiny oefent je kind al spelend zijn of haar schoolse vaardigheden.

€ 4,99

Tiny oefenblok – Ik leer rekenen 5+

Deze blokken met uitscheurbare blaadjes bevatten 32 leuke oefeningen, speciaal voor kleine bollebozen van 5 en 6 jaar. De leerstof taal en rekenen van de derde kleuterklas (groep 2) en het eerste leerjaar (groep 3) komt om een ludieke manier aan bod. Samen met Tiny oefent je kind al spelend zijn of haar schoolse vaardigheden.

€ 4,99

Tiny – Ik leer rekenen 5+

Dit boek bevat 18 leuke telspelletjes, speciaal ontwikkeld voor kleine bollebozen vanaf 5 jaar. De bladzijden kunnen met viltstift beschreven worden en zijn uitwisbaar. Hierdoor kan je kind de oefening zo vaak opnieuw maken als het maar wil.

€ 4,99

Tiny – Ik leer rekenen 6+

Dit boek bevat 18 leuke rekenopdrachten, speciaal ontwikkeld voor kleine bollebozen vanaf 6 jaar. De bladzijden kunnen met viltstift beschreven worden en zijn uitwisbaar. Hierdoor kan je kind de oefening zo vaak opnieuw maken als het maar wil.

€ 4,99

Leren schrijven

Tiny Oefenblok – Ik leer schrijven 6+

Deze blokken met uitscheurbare blaadjes bevatten 32 leuke oefeningen, speciaal voor kleine bollebozen van 5 en 6 jaar. De leerstof taal en rekenen van de derde kleuterklas (groep 2) en het eerste leerjaar (groep 3) komt om een ludieke manier aan bod. Samen met Tiny oefent je kind al spelend zijn of haar schoolse vaardigheden.

€ 4,99

Tiny Oefenblok – Ik leer schrijven 5+

Deze blokken met uitscheurbare blaadjes bevatten 32 leuke oefeningen, speciaal voor kleine bollebozen van 5 en 6 jaar. De leerstof taal en rekenen van de derde kleuterklas (groep 2) en het eerste leerjaar (groep 3) komt op een ludieke manier aan bod. Samen met Tiny oefent je kind al spelend zijn of haar schoolse vaardigheden.

€ 4,99

Tiny – Ik leer rekenen 6+

Dit boek bevat 18 leuke rekenopdrachten, speciaal ontwikkeld voor kleine bollebozen vanaf 6 jaar. De bladzijden kunnen met viltstift beschreven worden en zijn uitwisbaar. Hierdoor kan je kind de oefening zo vaak opnieuw maken als het maar wil.

€ 4,99

Tiny – Ik leer schrijven 6+

Dit boek bevat 18 leuke schrijfoefeningen, speciaal ontwikkeld voor kleine bollebozen vanaf 6 jaar. De bladzijden kunnen met viltstift beschreven worden en zijn uitwisbaar. Hierdoor kan je kind de oefening zo vaak opnieuw maken als het maar wil.

€ 4,99

Leren lezen

5 Tiny – 4 verhalen voor beginnende lezers AVI 1 – M3

Dit boek bevat vier leuke verhalen,die speciaal herschreven zijnop maat van beginnende lezertjes:tiny bij de boertiny en de mustiny in de tenttiny krijgt een fietsHet leesniveau AVI 1 / AVI M3 komt overeenmet de gemiddelde leesvaardigheid in het middenvan het eerste leerjaar / groep 3.De verhalen en tekeningen sluiten nauw aanbij de interesses en belevingswereldvan deze leeftijdsgroep.

€ 9,99

1 Tiny – 4 Verhalen voor beginnende lezers (roze) AVI 1 – M3

Dit boek bevat vier leuke verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes:
tiny aan zee
tiny op school
tiny op reis
tiny viert feest Het leesniveau AVI 1 / AVI M3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar / groep 3. De verhalen en tekeningen sluiten nauw aan bij de interesses en belevingswereld van deze leeftijdsgroep.

€ 9,99

6 Tiny – 4 verhalen voor beginnende lezers AVI 2 – E3

Dit boek bevat vier leuke verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes: Poef gaat op stap, Tiny en Bruin de ezel, Tiny bij tante Lies en Tiny speelt toneel. Het leesniveau AVI 1 / AVI M3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar / groep 3. De verhalen en tekeningen sluiten nauw aan bij de interesses en belevingswereld van deze leeftijdsgroep.

€ 9,99

2 Tiny – 4 Verhalen voor beginnende lezers (blauw) AVI 2 – E3

Dit boek bevat vier leuke verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes:
Tiny in het park
Tiny op de kermis
Tiny past op
Tiny leert paard rijden Het leesniveau AVI 2 / AVI E3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het eerste leerjaar / groep 3. De verhalen en tekeningen sluiten nauw aan bij de interesses en belevingswereld van deze leeftijdsgroep.

€ 9,99

Doeboeken

Vriendenboek Tiny

Wat vinden je vrienden zo leuk aan jou? Wanneer liggen ze dubbel van het lachen? En op wie zijn ze stiekem verliefd? Geef dit vriendenboek door aan je vrienden en laat hen de vraagjes beantwoorden. Als je later dit boek openslaat, zul je met een glimlach kunnen terugkijken naar al die leuke herinneringen.

€ 8,99

Tiny – Mijn dagboek

Heb je iets leuks meegemaakt dat je nooit meer wilt vergeten, heb je ruzie met je beste vriendin of ben je misschien stiekem verliefd? Schrijf het allemaal neer in dit dagboek en verzamel zo je mooiste momenten, leukste avonturen… en misschien ook wel je diepste geheimen. Bovendien staat dit dagboek boordevol leuke invulopdrachten om meer te weten te komen over jezelf. Zo wordt het een onvergetelijke herinnering voor later.

€ 9,99

Mijn poëzie-album

In het Tiny Mijn poëziealbum kunnen al je liefste vriendinnetjes speciaal voor jou een gedichtje schrijven. Met dit handig en mooi boekje heb je meteen alle verjaardagen, e-mailadressen en telefoonnummers van je vrienden bij elkaar. Wat een fijn idee om op die manier een blijvende herinnering te hebben aan al je vriendschappen! Een album dat je zult koesteren, zowel nu als later.

€ 4,50

Tiny – Sticker Fun

Beginnen jouw handjes ook al te kriebelen bij het zien van zoveel leuke stickers? Ga creatief aan de slag en versier je tekeningen of knutselwerkjes met deze vrolijke stickers. De gemakkelijk afneembare stickers zorgen voor veel stickerplezier!

€ 8,99

Tiny stickerboek – Ballet en dans

Hou je net zoveel van dansen als Tiny? Droom dan weg bij het verhaal in dit boek, en leef je uit met de spelletjes en de stickers.

€ 3,99

Tiny stickerboek – Paarden en pony’s

Hou je net zoveel van paarden en pony’s als Tiny? Droom dan weg bij het verhaal in dit boek, en leef je uit met de spelletjes en de stickers.

€ 3,99

Tiny stickerboek – Prinsessen

Hou je net zoveel van prinsessen als Tiny? Droom dan weg bij het verhaal in dit boek, en leef je uit met de spelletjes en de stickers.

€ 3,99

Tiny stickerboek – Dieren

Hou je net zoveel van dieren als Tiny? Droom dan weg bij het verhaal in dit boek, en leef je uit met de spelletjes en de stickers.

€ 3,99

Koffertjes

Tiny – Schoolkoffertje

Tiny zorgt voor een vliegende start van het schooljaar met haar pastelkleurige koffertje. Gevuld met 2 AVI-boekjes, een oefenboek, stickervel, potlood en meetlatje. Alles om met volle moed aan het nieuwe jaar te beginnen.

€ 14,99

Tiny – Cadeaukoffertje

Na het schoolkoffertje heeft Tiny nu ook een cadeaukoffertje. Twee leesboeken zorgen voor vertier en met het stickervel leuk je alles van je schrift tot de ijskast op. In het Tiny dagboek schrijf je al je belevenissen van die dag neer, met één van de drie schitterende glitterpennen natuurlijk. En daarna, hup, alles weer veilig in het koffertje.

€ 14,99