Hey Baby

Hey Baby

Welkom! Wij zijn blij dat jij Hey Baby wil ontdekken.

Even onverdeelde aandacht voor je baby of peuter hebben, dat is het beste cadeau dat je hem kan geven. De reeks heet ook niet toevallig Hey Baby. Elk spelletje in de kalenders start met de aanspreking van je baby. Door oogcontact te maken, te vertellen wat je doet en te luisteren naar de lichaamstaal van je baby, groei je naar elkaar toe in een gelijkwaardige dialoog.

In de kartonboeken van Hey Baby ontdek je dat boeken lees doen meer is dan kijken alleen. Zeker voor je baby. De prenten prikkelen, je schoot voelt veilig, je stem sust. Nog heerlijker wordt het als bij elke kijkplaat ook een knuffel of kusje hoort.

Lees hier alles over alle boeken uit de reeks en wie er achter het Hey Baby-team schuilt.

Ontdek alle boeken in deze reeks:

Hey Baby, van nul tot één jaar

Het eerste jaar met je baby is uniek. Hey Baby biedt elke week een brokje inspiratie om elkaar beter te leren kennen, een hechte band op te bouwen vanaf de geboorte en je baby uit te dagen om te bewegen.

Ontdek deze kalender
Neem een kijkje in het boek

Hey Baby, van één tot twee jaar

Een peuter in huis? Met de veertig spelletjes Hey Baby 2 vind je speelinspiratie als je het even niet meer weet en groei je nog dichter naar elkaar toe.

Ontdek deze kalender
Neem een kijkje in het boek

Hey Baby, van twee tot drie jaar

In een wereld vol speelgoed, activiteiten en prikkels brengt Hey Baby spelen terug tot zijn puurste vorm: heerlijk met z’n tweetjes, zonder materiaal, met een schat aan fantasie en vooral… een overvloed aan liefde. De veertig spelletjes in deze kalender zijn geschikt voor tweejarigen en al wie mee wil spelen.

Ontdek deze kalender
Neem een kijkje in het boek

Hey Baby, kijk!

Dit is een kartonboekje om samen met je baby te lezen, kijken en knuffelen. Kijk hoe grote en klein dieren elkaar op hun geheel eigen manier knuffelen en doe gezellig mee. De zwart-wit patronen prikkelen de waarneming van je baby.

Ontdek dit kartonboek
Neem een kijkje in dit boek

Hey Baby, ik ben blij dat jij er bent

Dit kartonboek brengt het liefdesverhaal tussen een peuter en zijn poes. Dit boek wordt niet enkel verteld met prenten en een rijmpje, maar bovenal met liefdevolle aanrakingen. Zo wordt voorlezen nog intiemer.

Ontdek dit kartonboek
Neem een kijkje in het boek

Dit is het Hey Baby-team:

Monique Melotte is drie keer moeder en negen keer oma. Ze gaf decennialang workshops en trainingen rond beweging en opvoeding, vaak voor baby’s en peuters. Ze inspireerde ouders en kinderverzorgers met de bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne. Vanaf nu wil ze alle dagen dansen.

Laura Van Bouchout gooit graag kinderen in de lucht. In een vroeger leven gaf ze circus- en acrobatielessen aan kinderen, vandaag bedenkt en ontwikkelt ze samenspeelboeken voor gezinnen. Meestal met een van haar kinderen op, tussen of onder haar benen.

Eva Mouton is illustrator. Ze bedenkt vrolijke campagnes voor bedrijven, illustreert boeken en maakt muurtekeningen. Daarnaast gaat ze graag naar het trampolinepark met haar neefje en nichtje. Bommetje!

Het Hey Baby-testteam: dankjewel aan alle gezinnen en experten die de tijd creëerden om spelletjes kritisch uit te testen of mee te denken en lezen. Hoera voor Elvis, Yumi, Lien, Kris, Joep, Mies, Karla & haar speelvriendjes, Rika, Paul, Nette, Jana, Juliette, Claudia, Cas, Stefanie, Bastiaan, Esteban, Tristan, Lemoni, Mateo, Wout, Daan, Elena, Kasper, Markus, Stan, Jonathan, Quina en Hanane!

Uitgaven van Hey Baby

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij