For Girls Only!

For Girls Only!

Yelien, Ellen, Eline, Emma en Kato (Yééék) zijn de beste besties van de wereld. Hun kleine en grote dilemma’s, vragen en belevenissen zijn de basis voor een herkenbare leesreeks voor tieners. Wat Yééék bezig houdt, inspireert ook voor heel wat leuke lifestyleboeken.

Na 15 jaar verandert de populaire jeugdreeks For Girls Only! van naam en wordt For Friends Only! De inhoud van de jeugdboeken evolueerde al mee met de tijd, en zo kan de reeksnaam niet achterblijven. En dat brengt nog een verandering met zich mee: er komt een extra vriendengroep in de reeks. Wat zullen de vriendinnen van Yééék daarvan vinden?

Hetty van Aar

Hetty van Aar (°1948) is schrijfster in hart en nieren. Zodra ze kon lezen, las ze alles wat ze te pakken kon krijgen. Op de middelbare school begon ze met het schrijven van gedichten en schreef ze hele dagboeken vol (die ze later allemaal weer verscheurde). Ze ging aan de slag als kleuterleidster en schreef verhalen voor haar eigen klas. Als moeder van zes kinderen weet Hetty als geen ander wat er allemaal kan omgaan in een kind. Ze vindt haar inspiratie dan ook vaak dichtbij: in iets wat ze ziet, hoort of leest, in haar eigen gezin, in mensen die ze ontmoet. Uit die inspiratie, aangevuld met haar rijke fantasie, haar verteltalent en haar passie voor taal, ontstaat telkens weer een boeiend verhaal. 11 Jaar geleden werd For Girls Only! gelanceerd, Hetty’s meisjesboekenreeks, over een groepje van vijf hartsvriendinnen. Ondertussen is For Girls Only! uitgegroeid tot een heus universum, met romans, dagboeken, specials, non-fictie en zelfs een slaapfeestspel! For Girls Only!, dat is alles wat meisjes van tien willen lezen.

Uitgaven van For Girls Only!

nieuws

Lees mee(r): plakkende kinderboeken

Lees het hier

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij