Koop nu Cécile of Cécile & De tocht van Kareem en steun Marokko! Van 15/09/2023 tot 15/10/2023 staan Ish Ait Hamou en Standaard Uitgeverij de volledige winst af aan de slachtoffers van de aardbeving in dit land.

Met Cécile en de geïllustreerde versie Cécile & De tocht van Kareem schreef Ish Ait Hamou een verhaal dat de ziel van het diepe zuiden van Marokko blootlegt. Het boek werd een enorm succes, zowel wat verkoop als reacties van het publiek betreft. Koop het nu en doe jezelf een plezier, terwijl je meteen ook mensen steunt die jouw hulp op dit ogenblik hard nodig hebben.

Over Cécile

Djibril is elf en droomt van de wereld buiten zijn kleine dorp in het diepe zuiden van Marokko. Door zijn nieuwsgierigheid en zijn kinderlijk enthousiasme krijgt zijn leven een onverwachte wending. Niet alleen zijn eigen leven wordt door deze schokkende gebeurtenis overhoopgehaald, ze heeft ook een invloed op het leven van zijn familie en van een aantal mensen die hij nooit eerder heeft ontmoet. Het enige wat Djibril nog verbindt met zijn zonovergoten geboorteplaats zijn de kleren die hij droeg en een verhakkelde foto die toebehoorde aan zijn oudere broer Kareem. Een onduidelijke krabbel op die foto leidt hem naar een adres in Parijs, waar hij kennismaakt met de jonge vrouw Cécile. De Française intrigeert hem, maar ze is nauwer vervlochten met zijn leven dan hij kan vermoeden. Hoe meer hij Cécile bezoekt, hoe meer Djibril verwikkeld raakt in haar duistere kwellingen. De kans wordt steeds kleiner dat hij zijn thuis en familie ooit nog terugziet.

Koop nu Cécile en steun Marokko!