Welkom bij Standaard Uitgeverij – Uw Partner in Creatieve Marketingoplossingen

Bij Standaard Uitgeverij geloven we in de kracht van verhalen. Als een toonaangevende uitgeverij in België hebben we een rijke geschiedenis van het produceren van hoogwaardige boeken voor diverse doelgroepen en interesses. Van tijdloze strips en kinderboeken tot boeiende romans en praktische lifestyletitels, we bieden een uitgebreid assortiment dat een breed publiek aanspreekt.

Onze diensten

Gepersonaliseerde boeken/strips

Creëer unieke boeken die perfect aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van uw klanten. Integreer bekende karakters zoals Jommeke en Suske en Wiske om jouw boodschap op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen.

Speciale edities

Produceer speciale edities zoals kleine formaten of paperbackboeken die kunnen dienen als promotiemateriaal of geschenken voor uw klanten. Kies uit ons diverse aanbod van strips, kinderboeken, romans en meer om boeken te leveren die perfect passen bij het thema dat uw klanten zoeken.

Boeken als cadeau

Geef uw medewerkers of hun kinderen een uniek geschenk tijdens feestdagen zoals Kerstmis of Sinterklaas. U kunt ervoor kiezen om voor elk personeelslid boeken te kopen, of u kunt cadeaubonnen aanschaffen waarmee ontvangers zelf boeken kunnen kiezen op onze website. Een persoonlijk en waardevol geschenk dat de liefde voor lezen stimuleert en de band met uw bedrijf versterkt.

Evenementensamenwerking

Werk samen met ons voor evenementen en promotiecampagnes waarbij bekende karakters van Standaard Uitgeverij worden geïntegreerd, waardoor unieke en onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd voor uw klanten en hun doelgroepen.

Samenwerken met ons

Wij zijn ervan overtuigd dat een samenwerking tussen uw bedrijf en Standaard Uitgeverij kan leiden tot boeiende en effectieve marketinginitiatieven die de doelstellingen van zowel u als uw klanten helpen bereiken. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden verkennen en unieke ervaringen creëren voor u, uw klanten en hun doelgroepen.

Met Standaard Uitgeverij bent u verzekerd van hoogwaardige boeken en creatieve marketingoplossingen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij