De drie geesten van kerst

De drie geesten van kerst is het nieuwste kerstavontuur van Jommeke dat op 22 november verschijnt. Met prachtige tekeningen van Philippe Delzenne en een meeslepend verhaal bedacht door Kristof Berte. Maar dat is niet alles, want ook de trouwe Jommeke-fans krijgen de kans om bij te dragen aan dit winters avontuur door een naam te kiezen voor het charmante boekenwinkeltje.

Teofiel zit in zak en as! Hij heeft een nieuwe baas op het werk die hem verplicht om op kerstdag te werken. Jommeke gelooft zijn oren niet en wil er alles aan doen om zijn papa bij hem te hebben met Kerstmis. Wanneer hij vaststelt dat er met de nukkige baas niet te praten valt, haalt hij inspiratie uit de kerstvertelling die hij net gelezen heeft. Samen met Filiberke en de Miekes gaan ze de man een “geestig” nachtelijk bezoekje brengen…

Dit Jommeke-album verschijnt op 22 november 2023.

Ontdek ook De valse kerstman

307 De valse kerstman

Jommeke en Filiberke hebben hun brief naar de Kerstman geschreven, maar in plaats van hem gewoon op de post te doen, willen ze hem persoonlijk gaan afgeven. Dat treft, want Gobelijn wil ook zijn goede vriend Noël nog eens een bezoekje brengen. Eenmaal aangekomen krijgen ze te horen dat de Kerstman flink verkouden is. En dat zo kort voor Kerstmis! Wat nu?

€ 7,99