Goed nieuws: de collectie kraskaarten wordt uitgebreid met drie nieuwe titels: Manga’s Hologram, Mandala’s Hologram en Katten Goud.
 

Velen hebben al ontdekt dat krassen een prettige manier is om te ontspannen, op reis of als je een uurtje vrij hebt en je hoofd helemaal leeg wilt maken. Je zoekt een comfortabel plekje, laat de rust over je heen komen en krast zorgvuldig, beetje bij beetje, een figuur tevoorschijn.

Het resultaat: kleine kunstwerkjes, voor jezelf of om cadeau te doen.

  • De nieuwe generatie kleurboeken, voor young adults en alle volwassenen die zich jong voelen
  • Terwijl je geconcentreerd bezig bent, denk je aan niets anders: pure mindfulness
  • Met gratis kraspen, makkelijk mee te nemen, alle materiaal bij de hand

Kraskaarten Manga’s hologram

Deze kleurkaarten om te krassen zijn een prettige manier om je te ontspannen. Zoek een comfortabel plekje, laat de rust over je heen komen en kras zorgvuldig beetje bij beetje een verrassende manga tevoorschijn. Het resultaat: kleine kunstwerkjes, voor jezelf of om cadeau te doen.

€ 12,50

Kraskaarten Mandala’s hologram

Deze kleurkaarten om te krassen zijn een prettige manier om je te ontspannen. Zoek een comfortabel plekje, laat de rust over je heen komen en kras zorgvuldig beetje bij beetje een verrassende mandala tevoorschijn. Het resultaat: kleine kunstwerkjes, voor jezelf of om cadeau te doen.

€ 12,50

Kraskaarten Katten Goud

Deze kleurkaarten om te krassen zijn een prettige manier om je te ontspannen. Zoek een comfortabel plekje, laat de rust over je heen komen en kras zorgvuldig beetje bij beetje een gouden kat tevoorschijn. Het resultaat: kleine kunstwerkjes, voor jezelf of om cadeau te doen.

€ 12,50