interview

‘De wijsheid van wolven’ bij Van Gils & Gasten!

Dertig jaar geleden gaf Elli H. Radinger haar job als advocaat op om haar passie te volgen: onderzoek doen naar en schrijven over wolven. De tweede droom werd recent werkelijkheid, met haar boek De wijsheid van wolven!

In De wijsheid van wolven vertelt Elli H. Radinger over wolven als bron van inspiratie. Ze vertelt over hoe ze denken, leidinggeven en voor elkaar zorgen, maar bovenal wat de wolf ons kan leren over mens zijn! Gisteravond was ze te gast bij Van Gils & Gasten, waar ze meer vertelde over haar boek.

Ook gaf Radinger een interview in Het Belang van Limburg. Dit kan je hier teruglezen  (alleen voor abonnees).

De wijsheid van wolven

Een inspirerend boek over de wijsheid van wolven en de kracht van de natuur!

Hou van je familie, zorg voor degenen om je heen, geef nooit op en maak altijd tijd om plezier te hebben – dit zijn de gouden regels van wolven. Deze opmerkelijke intelligente dieren bekommeren zich om ouderen en zieken, voeden hun jongen liefdevol op en kunnen tijdens het spelen alles om zich heen vergeten. Ze denken, dromen, maken plannen en communiceren effectief met elkaar – en lijken zo meer op de mens dan we denken.

Radinger, een van de bekendste wolvenexperts ter wereld, deelt vele verbazingwekkende en tot nu toe onbekende feiten over het leven van wolven, in fascinerende verhalen over onder meer familiebanden, vertrouwen, geduld, leiderschap, omgaan met mislukkingen en de dood. Ze geeft in De wijsheid van wolven een geweldig inkijkje in de intelligentie van dit mythische dier, en trekt verrassende parallellen met ons eigen gedrag en leven.

‘Een van de intelligentste en scherpzinnigste boeken over de natuur die ik ken. In mijn volgende leven zou ik graag een wolf willen zijn!’ – Peter Wohlleben, auteur van de bestseller Het verborgen leven van bomen

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief