Opnieuw een Vlaams gerecht met een twist door Jeroen Meus in Dagelijkse kost – Koken met gezond verstand. Geen paling in’t groen voor onze nationale feestdag, maar mosselen in een groene saus boordevol kruiden!
Tip!
Kies niet te grote mosselen voor deze pasta, kleintjes zijn net zo goed en in smaak is er al helemaal geen verschil. Size soesn’t matter, in dit geval!
Jeroen Meus (°1978) is zonder twijfel Vlaanderens bekendste tv-kok. Hij begon zijn carrière als mede-eigenaar van restaurant Luzine in Leuven en roerde meermaals in de potten op Eén, vtm en Vitaya. Hij brak pas echt door bij het grote publiek dankzij het populaire kookprogramma Dagelijkse kost, dat hij al tien jaar lang elke avond presenteert. De reeks gelijknamige en al even succesvolle kookboeken die daarop volgden verleidden heel Vlaanderen tot achter het fornuis. [youtube code="BzOTYV_82R8"]