Een warme wintermuts, een kleurrijke sjaal, een stoere zeemanstrui, een leuke noppentrui, een klassiek gilet… In Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen vind je allerlei leuke patronen voor je baby, peuter of kleuter.

Wil je zoon of dochter graag ravotten in een stoere trui? Wil je kleindochter paraderen in een schattig jurkje? Of misschien ben je zelf op zoek naar een origineel cadeautje voor een kraambezoek? In dit boek vind je heel wat inspiratie dankzij 44 toffe breipatronen, stap voor stap uitgelegd met duidelijke werktekeningen en prachtige foto’s. De moeilijkheidsgraad is bij ieder model aangegeven, zodat je weet waar je aan begint. De voldoening achteraf zal onbetaalbaar zijn!

Mamy Factory is een Frans prêt-à-portermerk voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Uniek is dat alle stukken worden ontworpen door stylistes en daarna gebreid door Franse gepensioneerde oma’s vanuit hun eigen huis en in hun eigen tempo volgens professionele productspecificaties.

Het project is ontstaan vanuit de wens om unieke kwaliteitskleding te maken, authentieke kleding met betekenis, gemaakt met liefde. Daarnaast bestond de wens om de kennis van onze oma’s weer tot leven te wekken. Met dit boek biedt Mamy Factory alle breisters de mogelijkheid om zelf de modellen van het merk te realiseren! Schattig, he?

Meer info?

Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen

Een warme wintermuts, een kleurrijke sjaal, schattige babyslofjes, een leuke noppentrui, een klassiek mouwloos vestje… In Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen vind je 44 breipatronen voor je baby, peuter, kleuter, zoon of dochter, stap voor stap uitgelegd met duidelijke werktekeningen en prachtige foto’s. De moeilijkheidsgraad is bij ieder model aangegeven, zodat je weet waar je aan begint. De kinderkleren die je zo creëert, zijn stuk voor stuk uniek.   Wil je zoon of dochter graag ravotten in een stoere trui? Wil je kleindochter paraderen in een schattig jurkje? Of misschien ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor een ... lees meer kraambezoek? In dit boek vind je heel wat inspiratie. De voldoening achteraf zal onbetaalbaar zijn.   Mamy Factory is een Frans kledingmerk voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Uniek is dat alle stukken gebreid worden door gepensioneerde Franse oma’s die echte experts zijn. Authenticiteit en moderniteit, mode en ambachtelijke tradities gaan hand in hand. In Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen delen ze hun kennis met jou.

€ 22,99