Sta jij ook te trappelen om het eerste album van De Nieuwe Avonturen van de Kiekeboes ‘Uranium-235’ te lezen? Bij aankoop van dit album ontvang je een gratis magneet van een iconische stripheldin. Met de magneten van Fanny, Moemoe, Alanis en Tomboy op jouw koelkast krijg jij elke dag je dosis girlpower binnen! Lees verder om meer te weten te komen over deze actie.

Verzamel ze alle vier

Krijg één van deze magneten gratis bij aankoop van het eerste album van De Nieuwe Avonturen van de Kiekeboes.

Over het nieuwe album ‘Uranium-235’

Fanny is net eenentwintig geworden, heeft een opleiding journalistiek achter de rug en woont op een appartement in de stad. Voor Fanny’s Factcheck, een vlog voor diepgravend onderzoek, start ze een reportage over kernenergie. Voor ze er erg in heeft, zit ze kniediep in een louche smokkelaffaire van radioactief afval. Wordt ze op straat echt gevolgd of beeldt ze het zich alleen maar in? En wie is die geheimzinnige tipgever die haar via het internet benadert? Voor een koffieklets met Alanis en Tomboy kan ze nauwelijks tijd vrijmaken, en ook moemoe wil ze het liefst uit het zicht. Maar gelukkig laat haar kranige oma zich niet makkelijk afwimpelen, want tegen doomsday-terroristen kan Fanny wel wat hulp gebruiken.

Wat moet je weten over deze actie?

Wat houdt deze actie in?

Deze actie is enkel geldig in de deelnemende (fysieke) winkelpunten. Bij aankoop van ‘Uranium-235’ krijg je meteen aan de kassa waar je de strips koopt één willekeurige magneet gratis.

! Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Welke magneet krijg ik gratis?

Welke magneet je ontvangt blijft een verrassing tot aan de kassa! De magneten zijn verpakt in ondoorzichtige verpakking en worden willekeurig uitgedeeld bij aankoop van ‘Uranium-235’. Je maakt kans op een magneet van Fanny, Moemoe, Alanis of Tomboy. Je kan de magneet niet wisselen voor een magneet naar keuze.

! Je krijgt de magneet meteen mee aan de kassa bij aankoop van de strips.

Wanneer kan ik genieten van deze actie?

Deze actie start op 18/04/2024 en loopt tot en met 12/06/2024 in de deelnemende (fysieke) winkelpunten, zolang de voorraad van de gratis magneten strekt.

In welke winkelpunten loopt deze actie?

Om te genieten van deze actie kan je terecht in de volgende (fysieke) winkelpunten van Standaard Boekhandel.

! Let op deze actie is enkel geldig in de fysieke winkelpunten en niet online.

Bij welke stripreeksen krijg ik een gratis magneet?

Bij aankoop van ‘Uranium-235’ in een deelnemend (fysiek) winkelpunt ontvang je een gratis magneet.

Ik heb geen gratis magneet gekregen bij aankoop van ‘Uranium-235’. Wat nu?

Heb je Uranium-235 gekocht in een Standaard Boekhandel tijdens de actieperiode tussen 18/04/2024 en 12/06/2024? Dan heb je recht op een gratis magneet. Neem contact op met de winkel waar je de strips kocht en vraag naar de gratis magneet.

! Let op deze actie is enkel geldig in bovenstaande winkelpunten zolang de voorraad strekt.

Heb je meer vragen?

Heb je toch nog een andere vraag? Stuur een mailtje naar strips@standaarduitgeverij.be.