nieuws

PODCAST: Ari Deelder, Peter Verhelst, Delphine Lecompte en meer!

De Bezige Bij heeft een podcast! Auteur en redacteur gaan in gesprek over werk, leven, kunst en literatuur. Volg de podcast op Spotify of op je podcast-app naar keuze om bij te blijven wanneer er nieuwe afleveringen verschijnen.

In de meeste recente aflevering van de podcast was Ari Deelder te gast. Zij is de dochter en biograaf van Jules Deelder en vertelt over haar vader en het proces van het schrijven van een biografie. Beluister de aflevering hieronder, op Spotify, of een andere podcast-app!

 

 

Eerder was Peter Verhelst te gast bij De Bezige Bij Podcast. Hij heeft het over de kracht van beelden, over het verschil tussen romans en poëzie, het belang van redactie en nog veel meer. 

 

Ook Delphine Lecompte was te gast bij De Bezige Bij Podcast. Ze gaat met haar redacteur in gesprek over haar schrijverschap. Hoe kwam zij tot de literatuur? Hoe ging ze om met haar grote bekendheid na haar optredens in De Slimste Mens ter Wereld? En wat doe je als schrijver als je plots bedreigd wordt?

In de podcastaflevering met Jo Nesbø krijg je een live interview met de auteur te horen en een fragment voorgelezen uit zijn nieuwste boek, Rateiland

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief