Alleen in de maand april krijg je in onze webshop op meerdere familiereeksen 3+1 gratis. Koop vier stripboeken en betaal er maar voor drie. Dit is het moment om al je favoriete strips in huis te halen of om nieuwe stripreeksen te ontdekken. Bekijk hieronder de spelregels van deze actie.

Deelnemende stripreeksen

Je hebt keuze uit onderstaande reeksen om eindeloos te combineren.

Heb je deze al?

113 Terug naar Splotsj

De Kampioenen zijn in Matrakstan en spelen daar een vriendenmatch tegen de nationale ploeg, waarvan Eros Errolflinius de kapitein is. Op de match is ook de president van het land aanwezig. Bella, de heilige geit en nationale mascotte van het land, wordt voorgesteld aan het publiek. Onder de ogen van de duizenden aanwezigen, wordt de geit echter ontvoerd met een helikopter. De ontreddering is groot, want Bella is het nationale symbool van Matrakstan. De president geeft Boma de schuld van de ontvoering! Boma en de Kampioenen worden opgesloten in het presidentieel paleis. Eros Errolflinius komt tussenbeide en belooft aan de ... lees meer president de heilige geit te zullen opsporen. Hij krijgt daarbij de hulp van Mark Vertongen en van Svetlana, zijn schoonzus en de hoedster van Bella.

€ 7,99

107 De pestkopjes

Mic Mac Jampudding heeft Jommeke en Filiberke, omwille van rare gebeurtenissen, naar Schotland laten komen. Ze gaan op onderzoek. In de nabijheid van het dorp is men begonnen met de ontginning van een steengroeve. Sedert de werken gestart zijn gebeuren de meest merkwaardige dingen. Ze ontdekken een ingang in een rots en in de berg vinden ze een stad. De bewoners van de stad zijn dwergen. Jommeke en Filiberke worden echter gevangen genomen, opgesloten en wat later aan het werk gezet. Flip wordt gemarteld. Tijdens de verwarring van een soort aardbeving trachten Jommeke en Filiberke te ontsnappen maar ze worden ... lees meer gegrepen. Flip kan ontsnappen en professor Gobelijn en de Miekes waarschuwen. De professor gaat op onderzoek maar wordt ook gevangen genomen. Na een woordenwisseling gaat Gobelijn, samen met een gevangen genomen grotonderzoeker, praten met de mensen van de steengroeve. De ontploffingen, bij het ontginnen van het gesteente, dreigen het onderaardse rijk te vernietigen. Gobelijn en zijn collega kunnen bekomen dat de werkzaamheden stop gezet worden. Na festiviteiten keren Jommeke en zijn vrienden huiswaarts.

€ 7,99

365 De boze boleet

Jerom krijgt de hoofdrol in een Hollywoodfilm over native Americans. Een superheldenproductie waarin hij De gulden krijger speelt, een supersterke indiaan. Maar de opnamen worden gesaboteerd en het is duidelijk dat men Jerom naar het leven staat. Suske en Wiske gaan op zoek naar de daders en ontdekken zo het bestaan van een oude legende over een eeuwenoude goudschat. De zoektocht wordt aangevat maar al snel beseffen ze niet alleen te zijn.

€ 7,99

34 Herrie bij de gorilla’s

Oma Boma is voorzitster en beschermvrouwe van het Kowabungapark in Afrika, een natuurgebied waar veel beschermde diersoorten leven. Ze vliegt erheen in het gezelschap van Mark, Bieke en Paulien. Er zijn echter vreemde dingen aan de hand in het park: de rivier staat droog en de dieren hebben niets meer te drinken. Bovendien zijn alle gorilla’s er verdwenen. Bij aankomst wordt het vliegtuig van Oma Boma neergehaald door stropers. Het toestel stort neer in de savanne. De ongelukkige reizigers vallen in handen van de stropers, maar gelukkig komen de parkwachters op tijd om het ergste te voorkomen. De chef van ... lees meer de parkwachters blijkt niemand minder te zijn dan inspecteur Porei, die daar tijdelijk de dienst uitmaakt. Hij verricht onderzoek naar de verdwenen gorilla’s... Oma Boma wil de zaak uitklaren en ontdekken waarom er geen water meer door de rivier stroomt. Er worden plannen gemaakt met de directeur van het park. Maar op een nacht wordt Paulien meegenomen door... een gorilla! Met de hulp van Porei en de parkwachters trekken Mark en Bieke op expeditie om Paulien terug te vinden...

€ 7,99

269 Kilyon

Mordred schakelt een huurdoder in om van Allis af te geraken. Hij maakt de man wijs dat Allis een heksenkind is dat in opdracht van de Duivel handelt. Maar de moordenaar is een oude bekende van de Rode Ridder. Wanneer hij tegenover Johan en Allis komt te staan, vermoedt hij dat Johan door Allis behekst is en ten onrechte in haar onschuld gelooft. Hij zet alles op alles om het duivelsjong uit de weg te ruimen en Johan van haar vloek te bevrijden.

€ 7,99

Wat moet je weten over deze actie?

Wat houdt deze actie in?

Deze stripboekactie is enkel geldig in onze webshop. Kies vier van de deelnemende strips uit en krijg één van de vier gratis mee.

Uit welke strips kan ik kiezen?

De deelnemende strips zijn de strips van €7,99 van Suske en Wiske, Jommeke, de Rode Ridder, Urbanus, de Kiekeboes, Vertongen & Co en F.C. De Kampioenen. Hiernaast gaat het over de strips die ouder zijn dan 6 maanden. Ook gaat het enkel over de losse strips. De special editions, integrale, ect. doen niet mee met deze actie.

Wanneer kan ik genieten van deze actie?

Deze actie start op 1/04/2024 en loopt tot en met 30/04/2024 in de webshop.

Heb je meer vragen?

Heb je toch nog een andere vraag? Stuur een mailtje naar strips@standaarduitgeverij.be.