Binnenkort is het weer tijd om de mooiste en liefste mama van de hele wereld in de bloemetjes te zetten. Ben je nog op zoek naar een mooi cadeautje? Wij zorgen voor inspiratie! Klik op de covers voor meer informatie.

Voorleestips voor moederdag

Ook voor mama’s die graag samen met hun kindje(s) in een boek of strip duiken hebben we een heleboel ideeën!

Hartjesreeks activity: Ik hou van mama

Met dit schattige doeboekje kunnen mama en kind zich samen helemaal uitleven. Tover samen een driegangenmenu op tafel, knutsel een kleurrijke egel en amuseer je met de spelletjes! En ben je daarna nog niet uitgespeeld? Knip dan de kaartjes achteraan uit en zoek de mama- en babydieren die bij elkaar horen.

€ 6,99

Hartjesreeks Kartonboekje – Ik hou van mama

Dit hartvormig kartonboek vol tedere tekeningen gaat over de liefde tussen ouder en kind. Een spiegeltje op de laatste pagina laat zien wie het echte hartendiefje is.

€ 5,99

Kartonboek met vingerpopje: Kuikentje zoekt zijn mama

Deze kartonboeken met een vingerpopje zullen tot de verbeelding van de allerkleinsten spreken. Een volwassene kan het verhaal voorlezen en zijn vinger in de achterkant van het boek plaatsen om zo het popje tot leven te brengen. Om samen te ontdekken!  

€ 6,99

Hey baby ik ben blij dat jij er bent

Ik ben blij dat je er bent brengt het liefdesverhaal tussen een peuter en zijn poes. Dit boek wordt niet enkel verteld met prenten en een rijmpje, maar bovenal met liefdevolle aanrakingen. Terwijl je kleintje van de prenten geniet, streel, kriebel en blaas jij je liefde naar je baby of peuter toe. Zo wordt een boek ook een beetje een massage en wordt voorlezen nóg intiemer. 

€ 13,99

Zoekboek – Rik en zijn mama

Heb jij ook zo’n lieve mama? Zo’n mama die leuke spelletjes met je speelt, een pleister op je zere knie plakt en je een kusje op je neus geeft. Of fijn verhaaltjes leest voor het slapengaan. Ga je mee op stap met Rik en zijn mama in dit warme zoekboek? Natuurlijk is ook Sam de poes van de partij! Waar heeft ze zich verstopt? En kun je ook de handtas van mama vinden? Ga dan verder op zoek naar mama’s autosleutels, hartjes en sterretjes die in de tekening verstopt zitten, de groene laarzen van mama en nog veel meer. Veel zoekplezier!

€ 13,99

32 Tiny viert Moederdag

Binnenkort is het Moederdag! Maar hoe vind je een cadeau als je niet veel geld hebt? Natuurlijk ontbreekt het Tiny niet aan ideeën… De avonturen van Tiny gaan al heel veel jaren mee en blijven nog altijd een plezier om te lezen.

€ 6,99

In mijn kleine hart

Soms is mijn hart gelukkig, soms dapper, soms verdrietig, soms bang en soms heel trots. Mijn hart is een huis waarin al die gevoelens samenwonen. Kom je binnen?

€ 16,99

Mama te koop

Mama stopt maar niet met bellen. En daar heeft Casper genoeg van! Hij wil zijn moeder verkopen – misschien voor een lekkere pot snoep of zo. Maar kan hij eigenlijk wel zonder haar…?
Dit grappige en vrolijke verhaal laat zien dat kinderen óók weleens gek van hun ouders worden. Met speelse tekeningen van Philip Bunting.

€ 16,99

Moeders mooiste

Dog Man is gewond! Daarom moet hij van de dokter een speciale kap op, zodat hij niet op zijn verband kauwt. Maar nu lachen de andere agenten hem uit… Gelukkig komt Kleine Karel met een robo-tastische uitvinding.

Ondertussen maakt Karel zich op voor een tv-interview over zijn leven. Hoe werd hij ooit de gemeenste kat van de wereld? Heeft dat misschien iets te maken met zijn ouders…? Daarover gesproken: Karels vader Opa bereidt weer een nare aanval op de stad voor. En het is nog maar de vraag of de Supermaatjes hem dit keer kunnen stoppen…

Met natuurlijk weer hartstikke veel tekentips en een briljante vertaling van Tjibbe Veldkamp.

€ 15,99

Jommekes moederdagatelier

Zondag worden alle mama's en plusmama's in de bloemetjes gezet, hoe jong of oud ze ook zijn. Ook in Zonnedorp zijn er attenties voor moederdag! Wil jij samen met Jommeke je mama verrassen? Geef een stapel cadeaubonnen, maak een mooie tekening, bak pannenkoeken als ontbijt, lees samen een strip of maak zélf een avontuur voor…