Buiten ons standaard aanbod, proberen we jullie ook extra producten aan te bieden die niet of nauwelijks in de winkels verkrijgbaar zijn. Dit exclusieve aanbod is ideaal als cadeau voor vaderdag of gewoon als cadeau voor jezelf.

Integrale

Deze twee integrale gaan als warme broodjes over de toonbank en zijn een garantie voor veel leesplezier.

Guust integraal

Moeten we Guust Flater nog voorstellen? Dit dromerige, inventieve personage, wiens uitvindingen net zo onverwacht als catastrofaal zijn, is een van de beroemdste striphelden. Of hij nu het kantoorleven probeert te moderniseren, zich ontfermt over een kat of een zeemeeuw, muziekinstrumenten uitvindt of aan zijn auto sleutelt, Guust veroorzaakt steevast explosies, branden en rampen, tot groot jolijt van alle lezers die zich kromlachen. Guust Flater zit vol energie om te dagdromen, het nutteloze uit te vinden, poëzie te creëren, plezier te hebben met helemaal niets en ten slotte… te niksen.

€ 99,00

Kuifje verzamelBox

De albums van Kuifje zijn tijdloos en voor alle leeftijden. Exclusief bij Standaard Uitgeverij kan je nu deze schitterende Kuifje-verzamelbox bestellen met 8 prachtige, luxueus gebonden verzamelalbums. Dit collector’s item bevat alle officiële uitgegeven strips van Kuifje. Een must voor iedere Kuifje-liefhebber!

€ 99,00

Lente actie

Haal deze lente Wim Lybaert in huis. Dit populaire boek heeft nu ook een special edition. Duik in je moestuin en geniet volop van al wat de natuur je te bieden heeft. Het boek ‘In de moestuin met Wim Lybaert’ bevat maar liefst 464 pagina’s kennis en moestuinplezier voor elke moestuinier. Met de zaadjes van Wim kan je meteen aan de slag.

Geschenkdoos Wim Lybaert

Unieke box met een gesigneerd exemplaar van 'In de moestuin' én 10 zakjes zaden van Wim Lybaert.  Duik in je moestuin en geniet volop van al wat de natuur je te bieden heeft. Het boek ‘In de moestuin’ van Wim Lybaert bevat maar liefst 464 pagina's kennis en moestuinplezier voor elke moestuinier. Met de zaadjes van Wim kan je meteen aan de slag. Wim is ervan overtuigd: ‘In een moestuin kweek je niet alleen groenten, maar ook een gelukkige moestuinier’.

€ 79,95 €59,95

Boeken met korting

We hebben een groot aanbod van boeken die jij voor een voordelige prijs online kan kopen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd, dus wellicht zit hier wel een leuk cadeau tussen voor vaderdag.

Vaderdag in Antwerpen

Heb je meer inspiratie nodig voor vaderdag, lees dan ook onderstaande blogs: