EVENEMENT

Boekvoorstelling en detectivespel Arendsoog: 5 voor 12

Datum: Op 24 maart 2024 (10:00 - 12:00)
Locatie: Bib van Zulte, Gaston Martensplein 9

Boekvoorstelling Arendsoog: 5 voor 12

Ontmoet auteur Thomas Desmet op de voorstelling van zijn tweede YA-detective (14+). Thomas Desmet vertelt op zondag 24 maart over zijn nieuwste boek en leest ook een stukje voor.

Over ‘5 voor 12’: Anton Arend heeft het voor elkaar gekregen: een fantastisch lief, betrouwbare vrienden en boeiende mysteries om op te lossen. Alles loopt perfect, tot een verdacht overlijden het dorp opschudt en een klasgenoot Anton om hulp smeekt. Hoewel die niet betrokken wil raken, wijzen de bewijzen allemaal in dezelfde richting. Anton kan de dader ontmaskeren, maar wil hij dat ook? Geen paniek. Of je nu een trouwe fan bent of nieuw bent in de wereld van Anton Arend, elke boek staat op zichzelf en biedt een spannende reis die je zonder voorkennis van het eerste deel kunt beleven.

Thomas Desmet vertelt op zondag 24 maart over zijn nieuwste boek en leest ook een stukje voor.

Schrijf hier je in om zeker te zijn van een plekje.

Zoektocht in de bib

Er valt nog meer te beleven in de bib van Zulte op zaterdag 24 maart. Thomas Desmet ontwikkelde naar aanleiding van zijn nieuwste boek ook een heus detectivespel.

Ben jij klaar om je speurneus op de proef te stellen? Duik in het mysterie van de onbreekbare bibliotheekcode! Kun jij de verborgen aanwijzingen vinden en het raadsel oplossen voordat het te laat is? Jouw avontuur wacht… en de klok tikt door!

Deze interactieve zoektocht is perfect voor jonge detectives-in-wording van 9 jaar en ouder. Deelnemen is gratis en je kan het spel op elk moment starten. Bovendien maak je kans op een mooi prijs.

Arendsoog 2: 5 voor 12

Wanneer de meest gehate leerkracht in het dorp Utzel plots overlijdt, lijkt zelfdoding de enige verklaring. Maar dan werpt een schaduw uit het verleden twijfel op de zaak. Voor tienerdetective Anton Arend worden eenvoudige raadsels plots duistere doolhoven waarin de dader de weg bepaalt.   In de wirwar van vriendschapsdrama’s, de regels van een nieuw lief en de vreemde terugkeer van zijn broer ontdekt Anton dat de grens tussen held en schurk net zo grillig is als de wifi op zijn slaapkamer. Zal Anton op tijd de waarheid kunnen onthullen, zelfs als het zijn eigen wereld vernietigt?   Of je ... lees meer nu een trouwe fan bent of nieuw in de wereld van Anton Arend: dit boek staat op zichzelf en biedt een spannende reis die je zonder voorkennis van het eerste deel kunt beleven!

€ 16,99

Thomas Desmet

Verhalen vertellen is Thomas’ passie. Hoewel hij zich overdag vooral verdiept in verhalen over cijfers voor ondernemers, kent hij daarna geen limieten. Na  jarenlang zelf te veel Young Adultboeken te verslinden, kon hij niet langer wachten om ook hierover verhalen te vertellen en neer te schrijven. [topitem soort="boek" waarde="9789002277504" vrij_tekst="" vrij_beeld="" vrij_link=""]

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij