Kleine Karel was oorspronkelijk enkel een vriendje van Dog Man uit de stripreeks van Dav Pilkey, maar ondertussen heeft de kleine kat ook zelf vele fans! De stripreeks Kleine Karels Tekenclub is superpopulair bij kinderen vanaf 6 jaar – en zeker bij hen die graag tekenen.

Wedstrijd

Ter gelegenheid van de verschijning van het vierde Kleine Karel-boek willen we dat tekentalent graag belonen! We geven drie exemplaren weg van het boek, dat op 17 april verschenen is.

Wie kan er deelnemen?

Kinderen tussen 6 en 12 jaar, met toestemming van een ouder.

Hoe kan je deelnemen?

Stuur een foto van je mooiste Kleine Karel- of Dog Man-tekening door naar jeugd@standaarduitgeverij.be, samen met je voornaam en leeftijd.

Om in aanmerking te komen moet het een zelfgemaakte tekening zijn. Door deel te nemen geef je ons ook toestemming om je tekening anoniem te delen op onze Facebookpagina (Kinderboekenzijnzalig) en onze Instagrampagina (@kinderboekenzijnzalig), en hier op onze website.

De wedstrijd loopt van 17 april tot en met 12 mei. Als professionele Kleine Karel-fans kiezen wij de drie leukste, origineelste, grappigste tekeningen en we contacteren de winnaars in de week na 12 mei per mail.

 

Kleine Karels Tekenclub 4 – Samen staan we gek verscheen op 17 april:

 

4 Samen staan we gek

Naomi, haar broertje Melvin en hun andere broertjes en zusjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Zo is er een spannend vervolg op Dik van Spinnenbil, creeëren ze het nieuwe monster “Frogzilla” en schrijven ze prachtige haiku’s! Ze krijgen van de uitgeverij er allemaal wat voor terug. En daar kunnen ze veel snoep van kopen. Of kunnen ze het samen misschien beter ergens anders aan besteden? Intussen willen Naomi en Melvin meer verantwoordelijkheid krijgen, maar wel alleen als het leuk is. Maar kunnen ze wel omgaan met de rol die hun vader ze geeft? De kikkertjes komen ... lees meer erachter dat door samen te werken, kleine daden grote dingen teweeg kunnen brengen. Zoals altijd vrolijk vertaald door Tjibbe Veldkamp.

€ 15,99