Zin om te knutselen? Dan ben je hier op de goed plek. We geven je heel wat knutselinspiratie in de vorm van boekentips, demofilmpjes en veel meer. En met een zalige playlist op de achtergrond kan je uren aan de slag gaan. Veel plezier!

Knutseldozen

Iedereen is kunstenaar

Tekenen, scheuren, plakken, verfrommelen, vouwen, weer samenvoegen… en je blik verscherpen: dat is de eenvoudige kunst van Hervé Tullet!   Duik in deze doos en ontdek een eindeloze waaier aan teken-, knip- en kleurpret. Met de 14 papierprojecten kan je, alleen of met anderen, je eigen tentoonstelling organiseren. In een klas, een kinderkamer of zelfs in een schoenendoos! In het inspiratieboekje vind je enkele tentoonstellingen die georganiseerd werden in scholen, musea of bij mensen thuis, overal ter wereld… Aan de slag, want iedereen is kunstenaar!

€ 21,99

Mijn tekenatelier

Duik in deze doos en ontdek een eindeloze waaier aan teken-, knip- en kleurpret. Geef je fantasie het woord en verzin ontelbare verhalen. Deze doos bevat 250 sjablonen van dieren, voertuigen, letters, bomen en speelkameraadjes en 112 tekenblaadjes. Dus ga ermee aan de slag voor duizenden tekeningen en verhalen. Hoera!

€ 15,00

Mijn knutselatelier mindfulness – Een doosje vol geluk

Dit doosje zit vol mooie knutselideeën die je kunt maken met papier, vilt en borduurgaren. Ze zullen je stimuleren om tot rust te komen, na te denken en op een leuke manier bezig te zijn met mindfulness. De knutselideeën zijn zo ontworpen dat ze je helpen je bewust te worden van je gevoelens en dat wat je leuk vindt met anderen te delen.   Dit doosje bevat kleurbladen, stickers en alles wat je nodig hebt om kaarten, motivatiemedailles, slingers en grappige vilten dieren te maken.   Maak elke dag één klein gelukje en deel het.

€ 14,99

Mijn knutselatelier mindfulness – Een doosje vol vriendelijkheid

Dit doosje zit vol doe- en knutselactiviteiten die je op allerlei leuke manieren aanmoedigen om te leren ‘geven’. Het zal je helpen om dat wat je leuk vindt te delen met anderen, terwijl het nut van ‘geven’ en van ‘aandacht hebben voor anderen’ extra duidelijk wordt. Elke knutselactiviteit is ontworpen met die gedachte in het achterhoofd.   Dit doosje bevat kleurbladen, gekleurd papier, stukken vilt, stickers, voorbeelden, borduurgaren en sjablonen, waarmee je wenskaarten en doosjes, vingerpoppetjes, een vriendschapsarmband en nog veel meer kunt maken.   Doe elke dag iets vriendelijks, maak kleine attenties en deel ze.

€ 14,99

Knutselboeken

Tik Tak Schilderstudio

In dit kleurboek van Tik Tak vind je een gratis penseel en op elke pagina 4 kleuren waterverf. Doop het penseel in een beetje water, ga over de kleuren van het verfpalet en schilderen maar! De tekeningen zijn uitscheurbaar zodat je ze kan ophangen of cadeau geven.

€ 11,99

Kleurboek met verfpalet en penseel Dieren

Scheur de tekening van dieren die je wilt inkleuren uit het boek. Doop het gratis meegeleverde penseel in een beetje water, ga over de kleuren van het verfpalet en schilderen maar! Op elke pagina vind je 4 kleuren waterverf. Met je penseel tover je zo alle tekeningen om tot echte kunstwerkjes. Klaar met schilderen? Knip je tekening dan uit langs de stippellijn en hang ze op aan de muur of geef ze cadeau.

€ 9,99

Ik knutsel met wiebeloogjes

Dit boek bevat alles wat je nodig hebt om kleurrijke kunstwerken met wiebeloogjes te maken!: - 48 zelfklevende wiebeloogjes - 15 uitdrukbare tekeningen - een stickerblad - gekleurd papier - een boekje  - een hoesje

€ 10,99

Bekijk een demofilmpje van dit boek:

 • (Ik vouw) Papieren vliegtuigjes

  Dit boek bevat alles wat je nodig hebt om geweldige vliegtuigjes te maken!: - 20 papieren vliegtuigjes met vouwlijnen - een boekje met vouw- en vliegtips  - een gemakkelijk te bouwen lanceerbasis met elastiek  - een handig hoesje om je vliegtuigjes in te bewaren

  € 9,99

  Bekijk een demofilmpje van dit boek:

 • Kleuren, stickeren en spelen

  Kunst

  Creatief doeboek dat boordevol eenvoudige vingerafdrukideeën staat die zijn geïnspireerd op beroemde schilderijen.  Versier hoeden met veren, vul vazen met zonnebloemen, geef tijgers en draken strepen en maak je eigen tentoonstelling. Elke activiteit wordt in eenvoudige bewoordingen omschreven en achter in het boek kun je de originele kunstwerken bekijken.   Met een geïntegreerd stempelkussen met zeven felle kleuren niet-giftige en uitwasbare inkt. Door de spiraal blijft het boek goed open liggen, waardoor er ongestoord kan worden gestempeld.   De activiteiten zijn geïnspireerd op beroemde schilderijen.

  € 14,99

  Mooie doosjes om zelf te vouwen

  In dit boek vind je meer dan 20 mooie doosjes om uit te drukken en te vouwen met een handig stappenplan. Een schaar heb je niet nodig, enkel wat lijm. Je kunt ze gebruiken om kleine cadeautjes te verpakken of om al je geheimen in te bewaren.  

  € 8,99

  Bekijk een demofilmpje van deze boeken:

 • Waar is Wally? Een filmpje kijken

  Wally neemt je mee achter de schermen in de bioscoop! Neem een kijkje bij een zang- en dansrepetitie, spoor de gekste kostuums op, schrijf je eigen film en veel meer. Boordevol spelletjes, raadsels, zoekopdrachten en meer dan honderd stickers!

  € 10,99

  Je krijgt al enkele kleurplaten uit het boek cadeau. Download ze hier.

  Waar is Wally ? Feesten maar !

  Tijd voor een feestje! Er komen gasten en clowns, we serveren cupcakes en er is muziek. Met meer dan 100 stickers en tal van leuke zoekopdrachten. Speel en puzzel je mee?

  € 10,99

  Kleur, sticker en speel erop los

  Wij hebben heel wat nieuwe kleur-, spelletjes- en stickerboekjes in huis. We zetten ze hier graag voor jou op een rijtje. Leuk boekje gespot? Klik voor meer informatie.

  Of ontdek een heleboel zalige kleurplaten op Pinterest.