Sta jij ook te trappelen om het tweede album van De Nieuwe Avonturen van de Kiekeboes ‘Make-up story’ te lezen? Bij aankoop van dit album ontvang je een gratis lanyard. Lees verder om meer te weten te komen over deze actie.

Wat is een lanyard?

Krijg dit neklint gratis bij aankoop van het tweede album van De Nieuwe Avonturen van de Kiekeboes. Misschien ken je dit voorwerp wel onder de naam keycord of sleutelkoord. Het is namelijk handig om je sleutels aan te hangen, maar ook om andere voorwerpen niet kwijt te spelen.

Over het nieuwe album ‘Make-up story’

Voor haar tweede vlogreeks richt Fanny zich op de cosmetica-industrie. Ze vraagt zich af wat er eigenlijk in onze dagelijkse verzorgingsproducten zit en of er nog dierproeven worden uitgevoerd. Ze brengt live verslag uit van een betoging bij het bedrijf Cosmico, een belangrijke producent van schoonheidsproducten, waar dierenactivisten protesteren tegen vermeende mishandeling van dieren. Alanis sluit zich aan bij het protest als schoonheidsspecialiste die staat voor eerlijke producten. De situatie escaleert wanneer Alanis klappen krijgt van de CEO van Cosmico, wat Fanny vastlegt en online deelt. Er volgt een golf van woedende reacties op Fanny’s vlog vanuit activistische hoek en de CEO wordt ontslagen. Deze gebeurtenissen sporen Fanny aan om dieper te graven in de duistere praktijken van Cosmico. Wanneer Alanis plotseling verdwijnt na een tweede ontmoeting met de CEO, wordt de zaak wel heel verontrustend.

Wat moet je weten over deze actie?

Wat houdt deze actie in?

Deze actie is enkel geldig in de deelnemende (fysieke) winkelpunten. Bij aankoop van ‘Make-up story’ krijg je meteen aan de kassa waar je de strip koopt een gratis lanyard.

! Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Wanneer kan ik genieten van deze actie?

Deze actie start op 18/06/2024 en loopt tot en met 07/08/2024 in de deelnemende (fysieke) winkelpunten, zolang de voorraad van de gratis lanyards strekt.

In welke winkelpunten loopt deze actie?

Om te genieten van deze actie kan je terecht in de (fysieke) winkelpunten van Standaard Boekhandel.

! Let op deze actie is enkel geldig in de fysieke winkelpunten en niet online.

Bij welke stripreeksen krijg ik een gratis lanyard?

Bij aankoop van ‘De nieuwe avonturen van de Kiekeboes – Make-up story’ in een deelnemend (fysiek) winkelpunt ontvang je een gratis lanyard.

Ik heb geen gratis sleutelkoord gekregen bij aankoop van ‘Make-up story’. Wat nu?

Heb je ‘Make-up story’ gekocht in een Standaard Boekhandel tijdens de actieperiode tussen 18/06/2024 en 07/08/2024? Dan heb je recht op een gratis sleutelkoord. Neem contact op met de winkel waar je de strips kocht en vraag naar de gratis lanyard.

! Let op deze actie is enkel geldig in de winkelpunten zolang de voorraad strekt.

Heb je meer vragen?

Heb je toch nog een andere vraag? Stuur een mailtje naar strips@standaarduitgeverij.be.