Wist je dat je door het boek Het uurwerkmysterie te lezen een trip naar Londen kan winnen samen met je ouders? Lees het verhaal en beantwoord de quizvragen via de QR-code achterin het boek!

Ben je, net als Isaac Turner, een ware raadsel- en puzzelkoning(in)? Lees Het uurwerkmysterie, beantwoord de vragen juist en los de puzzel op. Misschien win jij dan wel een reis naar Londen voor jou en jouw ouders!

Stuur het antwoord vóór 31 juli 2024 op via dit formulier en maak kans!

Voorwaarden

  • Winactie loopt van april t/m juli 2024.
  • De winnaar krijgt vóór 10 augustus 2024 bericht.
  • De winnaar krijgt 3 treintickets (retour: Amsterdam of Brussel – Londen).
  • De winnaar krijgt een overnachting voor 3 personen.
  • Overige gemaakte kosten tijdens het weekend zijn voor rekening van de winnaar.
  • Datum van het weekend is in overeenstemming tussen de winnaar en uitgeverij Condor (geldig in 2024).
  • Boeking en keuze van hotel en trein ligt bij uitgeverij Condor.

Ontdek het superspannende boek vanaf 9 jaar:

Het uurwerkmysterie

Isaac Turner woont in Londen met zijn vader, de beroemdste klokkenmaker van het land. Als Isaac ’s avonds laat met zijn vader op de Big Ben is om de klok een uur terug te zetten, verdwijnt zijn vader plotseling in het niets. Het enige wat Isaac vindt, is een gebroken zakhorloge en een cryptische boodschap... Isaac wordt opgevangen door zijn peetvader Solomon, die Speaker is van het Britse Lagerhuis. Hij belooft zijn invloed te gebruiken om Isaacs vader terug te vinden. Maar Isaac wil zelf ook het raadsel oplossen en krijgt hulp van in Solomons dochter Hattie. Zij gaat helemaal ... lees meer haar eigen gang en durft alles. Hattie neemt Isaac op sleeptouw en samen komen ze een groot en duister complot op het spoor. Wat volgt is een adembenemende zoektocht vol raadsels en puzzels, waarbij Hattie en Isaac op de hielen worden gezeten door een levensgevaarlijke crimineel. Intussen wordt er in Engeland een verhit debat gevoerd over een nieuw wetsvoorstel voor een andere tijdmeting. Voortaan zou een uur 100 minuten moeten gaan tellen en een dag 10 uur lang zijn. Vanwaar dit vreemde voorstel? Heeft het te maken met de verdwijning van Isaacs vader?

€ 17,99