Lekker warme wintersokken, een klassieke beanie, een tijdloos vest met knopen of een ritssluiting, een sweater met kleurrijke streepjes of toch die trendy spencer met vrolijke granny squares? In Toffe kleren haken leer je het allemaal.

Mutsen, sjaals, sokken, truien en vesten zijn een basisonderdeel van je garderobe. In Toffe kleren haken laat Emma Wright zien hoe je zelf een stijlvolle collectie bijeen kunt haken. Het boek bevat vijftien moderne ontwerpen om zelf je kleren en accessoires te haken en staat boordevol prachtige lifestylefoto’s. 

Begin bij de basis en leer je ontwerpen een persoonlijk tintje te geven met je eigen favoriete kleuren. Experimenteer met colorblocking en textuurpatronen onder de deskundige begeleiding van Emma. Ga aan de slag met deze vijftien moderne ontwerpen en laat je creativiteit de vrije loop!

Toffe kleren haken

Mutsen, sjaals, sokken, truien en vesten zijn een basisonderdeel van je garderobe. In dit eigentijdse haakboek laat Emma Wright je zien hoe je zelf een stijlvolle collectie kunt haken.   Toffe kleren haken staat boordevol prachtige lifestylefoto’s en bevat praktische tips voor het professioneel haken en afwerken van je kleding. Begin bij de basis en leer je ontwerpen een persoonlijk tintje te geven met je eigen favoriete kleuren. Experimenteer met colorblocking en textuurpatronen onder de deskundige begeleiding van Emma.   Lekker warme wintersokken, een klassieke beanie, een tijdloos vest met knopen of ritssluiting, een sweater met kleurrijke streepjes of toch ... lees meer die trendy spencer met vrolijke granny squares? Ga aan de slag met deze vijftien moderne ontwerpen en laat je creativiteit de vrije loop.

€ 24,99