Fans van CAMILLE opgelet: vanaf woensdag 17 april gaat deze gloednieuwe stripreeks van start met ster in spe Milo als stralend middelpunt. Deze stripreeks vertelt gloednieuwe romantische, optimistische en humoristische avonturen, die zich afspelen in en rond showbizzschool Kosmos. Samen maakten scenarist Nico De Braeckeleer en tekenaar Steve Van Bael van de muzikale Milo een echt stripfiguur!

Wie speelt een rol in deze strip?

In dit eerste stripalbum verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voor zijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. Ook Robyn, Victorine, Sofia, Aïcha en vele anderen, waaronder zelfs Fran, schrijven zich in. Maar er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen… Hieronder zie je de personages die een rol spelen in het album. Herken je ze al van op televisie?

Milo heeft een gouden stem en droomt van een carrière als popzangeres. Stiekem heeft ze een boontje voor zanger Liam…

Liam is een jonge popster met als grootste talent: het breken van harten.

Fran heeft een relatie met Liam, hoewel ze beseft dat hij zijn wilde haren nog niet kwijt is.

Sofia studeert op de school van Milo. Ze is goedlachs, betrouwbaar en vastberaden.

Robyn heeft een grote mond, maar ook een bijzonder mooie stem. Ze is een rivale van Milo.

Otis is een goede vriend van Milo. Hij is slim, guitig en oprecht.

Meneer Krikke woont samen met zijn trouwe viervoeter Turbo in de straat van Milo.

Papa Pol en oma Alice werken samen in de bakkerij. Hoewel hij het hart op de juiste plaats heeft, mag papa Pol niet weten dat Milo naar zangschool Kosmos gaat.

Benieuwd naar het avontuur van ?

Lees hieronder de eerste zeven pagina’s van de strip!

1 Droomclip

In dit eerste stripalbum verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voor zijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. Ook Robyn, Victorine, Sofia, Aïcha en vele anderen, waaronder zelfs Fran, schrijven zich in. Maar er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen…

€ 7,99