Animal Jack

Animal Jack

Jack, een onhandelbaar jongetje dat niet spreekt, heeft het vreemde en ongelooflijke vermogen om zichzelf te transformeren in een dier naar keuze.

Jack is een jongetje. Maar soms is hij ook een aap, een beer of een luiaard. Sinds zijn geboorte heeft Jack de kracht zichzelf in eender welk dier te veranderen, en iedereen vindt dat normaal! Hoewel hij nog nooit een woord heeft gesproken, is Jack buitengewoon maar leeft hij een doodnormaal leven met zijn ouders in een dorp midden in het bos…

Kid Toussaint en Miss Prickly werken samen in deze nieuwe fantasy reeks die je doet lachen en nadenken! Avontuur, verwondering en gevaar vermengen zich in dit verhaal dat fundamentele thema’s behandelt zoals diversiteit, milieubescherming en familierelaties.

Jack kan altijd op zijn vrienden rekenen!

JACK

Ontmoet Jack, een dapper jongetje dat terughoudend is maar nooit aarzelt om alles op alles te zetten om zijn vrienden te redden. Ondanks dat hij niet kan spreken, weet hij zich moeiteloos uit te drukken.

VONKIE

Dit is Vonkie, een kleine vuurvlieg die Jack overal vergezelt. Vonkie helpt en begeleidt de lezer door commentaar te geven op het verhaal.

GLORIA

Gloria is een goede vriendin van Jack en is altijd bereid om mee op avontuur te gaan. Ze heeft aan één blik genoeg om hem te begrijpen en haar intelligentie en moed zijn vaak van onschatbare waarde.

MALEK

Dit is Malek, Jack’s beste vriend, die berucht is om zijn gemopper en gebrek aan moed. Hij heeft geluk dat Jack voor hem zorgt…

Nog meer lees-en spelplezier!

Uitgaven van Animal Jack

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij