Dav Pilkey is een amerikaanse striptekenaar, auteur en illustrator. Hij staat vooral bekend voor verschillende series zoals Dog Man en Kleine Karels tekenclub en Super Luier Baby.

In de populaire serie Dog Man gaat een superhond de strijd aan met allerlei misdaden. Vanaf 6 à 7 jaar.

De spin-off Kleine Karels tekenclub draait om Kleine Karel, die tekenles geeft! Net als Dog Man zijn deze strips voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar.

De avonturen van superluierbaby is een superheld-serie, met als held een hilarische baby. Vanaf 6 jaar.

Ben je benieuwd welk boek van Dav Pilkey bij jouw past? Doe de test!

Het allernieuwste boek van de Klein Karels Tekenclub verschijnt op 17 april!

4 Samen staan we gek

Naomi, haar broertje Melvin en hun andere broertjes en zusjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Zo is er een spannend vervolg op Dik van Spinnenbil, creeëren ze het nieuwe monster “Frogzilla” en schrijven ze prachtige haiku’s! Ze krijgen van de uitgeverij er allemaal wat voor terug. En daar kunnen ze veel snoep van kopen. Of kunnen ze het samen misschien beter ergens anders aan besteden? Intussen willen Naomi en Melvin meer verantwoordelijkheid krijgen, maar wel alleen als het leuk is. Maar kunnen ze wel omgaan met de rol die hun vader ze geeft? De kikkertjes komen ... lees meer erachter dat door samen te werken, kleine daden grote dingen teweeg kunnen brengen. Zoals altijd vrolijk vertaald door Tjibbe Veldkamp.

€ 15,99

Ontdek hier meer boeken van Dav Pilkey!