Binnenkort is het weer tijd om de leukste en liefste papa’s extra in de watten te leggen. Ben je nog op zoek naar het ideale cadeau? Laat ons je inspireren met onze speciale vaderdagactie op verschillende boeken! Van spannende thrillers, tot kookboeken, tot strips. We hebben het ideale cadeau voor iedere papa. Wacht niet langer en bestel gemakkelijk online.

De actie loopt van 1 tot 16 juni of zolang de voorraad strekt.

Vaderdagactie

Koken op de Big Green Egg

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.   Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.   In Koken op de Big Green Egg vind je informatie over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof en ... lees meer tools. Daarna word je in twaalf stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken.   Met de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.   Dankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten.

€ 29,99 €20,09

Big Green Egg Feest!

Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg. Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is. Succesauteur Tim Hayward ontwikkelde meer dan 85 heerlijke recepten voor een feestmaaltijd met familie en vrienden-of dat nu een pizzaparty, een curryavond of een uitgebreide maaltijd op een lange zomeravond is.   Big Green Egg Feest! staat boordevol menu's, planningen, tips en technieken, zodat je de EGG het hele jaar door voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Tijd om speciale momenten te vieren door samen ... lees meer te eten en te genieten van een fantastisch, zelfbereid feestmaal.

€ 39,99 €25,99

De mosterd van Meus

Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.

€ 29,99 €26,99

Geschenkdoos Wim Lybaert

Unieke box met een gesigneerd exemplaar van 'In de moestuin' én 10 zakjes zaden van Wim Lybaert.  Duik in je moestuin en geniet volop van al wat de natuur je te bieden heeft. Het boek ‘In de moestuin’ van Wim Lybaert bevat maar liefst 464 pagina's kennis en moestuinplezier voor elke moestuinier. Met de zaadjes van Wim kan je meteen aan de slag. Wim is ervan overtuigd: ‘In een moestuin kweek je niet alleen groenten, maar ook een gelukkige moestuinier’.

€ 79,95 €59,95

Biefstuk in de broek. Feit of fabel?

In de sport circuleren veel verhalen over wondermiddeltjes om de pijn te verzachten, trainingstechnieken met spectaculaire resultaten, voedingspreparaten die je kracht, uithouding en ultrasoepele spieren beloven. Nieuwe rages komen (en gaan), net zoals sportgoeroes die je de sporthemel voorspiegelen (en het liefst een supplement aansmeren). Maar wat is daarvan aan? Sportarts Tom Teulingkx en medisch auteur Marc Geenen bekijken alles door een medische, kritische en wetenschappelijke bril en zoeken antwoorden op vragen als: moet je ijs leggen na een sportblessure? Kan een mens zich ziek sporten? Is barefoot running echt zo gezond? Is seks kort voor een wedstrijd slecht? Zijn ... lees meer korte work-outs even effectief als lange? En natuurlijk: wat is er nu aan van die biefstuk in de broek? Gespreksstof gegarandeerd voor de après-sportactiviteit in de kantine, in het café of tijdens een gezellig avondje thuis.

€ 24,99 €22,49

Randje buitenspel

Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven, wordt weleens gezegd. En zo blijkt ook uit deze honderd levensechte, straffe verhalen.   Over de belabberde geschiedenis van de Indiase voetbalploeg, over het tragische einde van Icilio Zuliani in Buchenwald, over voetballergangsters, over het Zaïrese elftal als speelbal van Mobutu, over de Afghaanse Nadia Nadim die vanuit een vluchtelingenkamp een schitterende voetbalcarrière uitbouwt…   Schelmenstreken, romantiek, boerenbedrog, mooie dromen, tragiek, oorlog en dood dooraderen de vaak verbluffende – maar altijd originele – verhalen in dit boek. Die gaan ook over voetbal, Randje buitenspel.

€ 23,99 €17,99

1 En route!

In november 2018 hadden Charel Cambré en Marc Legendre mekaar weer ns zitten opjutten over een niemendal en vonden ze dat ze daar een cartoon over moesten maken. Zoals het bij hen gaat, lag er twee minuten later een scenario van Marc, had Charel de mop uitgetekend, hadden ze een naam, een logo, een Facebookpagina en veel goesting om enkel nog dát te doen. Heden Verse Vis, naar de beroemde Lambik-grap, was geboren. Thans verschijnt het eerste lange verhaal waarin Cambré en Legendre beslissen om onder de Spaanse zon te gaan brainstormen over een strip die hen roem en geld ... lees meer moet opleveren. Het knotsgekke verhaal liep in Eppo waar Heden Verse Vis al snel een publiekslieveling werd. Want het zal niemand verbazen dat beide heren in hun relaas in de eerste plaats heel hard met zichzelf lachen. En wij kunnen u verzekeren, dát werkt zéér aanstekelijk.

€ 19,99 €14,99

2 Bruggenbouwers

Wanneer ze in het Spaanse plaatsje Verilejo komen vast te zitten, moeten Cambré en Legendre samen met de dorpsbewoners zien te overleven tot de brug hersteld is. Zich aanpassen aan het ritme en de gewoonten is de boodschap. Het loopt goed tot het tweetal beslist om in een hut op het strand aan hun volgende strip te werken en de locals menen dat ze een strandbar geopend hebben. Na het knotsgekke en bejubelde En Route leeft het perfect op elkaar ingespeelde duo zich opnieuw zonder al te veel remmingen uit. Bruggenbouwers bevestigt wat wij al langer wisten: het leven onder ... lees meer de Spaanse zon is zo slecht nog niet.

€ 19,99 €14,99

The daily dad

‘Het leven is kort. Vergeet niet de belangrijkste dingen in ons leven; leven voor andere mensen en hen goed behandelen.’ – Marcus Aurelius Vader of moeder worden is meer dan alleen een biologisch proces - het vergt een leven lang opoffering, dienstbaarheid en vooral liefde. Het vergt moed en toewijding om elke dag je bed uit te komen en je kinderen op de eerste plaats te zetten. Je zult momenten meemaken waarin je je kind troost na een nachtmerrie, maar ook dat je je geduld verliest tijdens een driftbui. Gelukkig sta je er niet alleen voor. In The Daily Dad helpt ... lees meer Ryan Holiday je met 366 tijdloze meditaties over ouderschap in een paar alinea’s per dag – behapbaar voor elke ouder zelfs met chronisch slaaptekort. Puttend uit zijn eigen ervaring als vader van twee kinderen en lessen uit het leven van legendes als Theodore Roosevelt, Bruce Springsteen, Queen Elizabeth II, Marcus Aurelius en Toni Morrison, biedt hij wijsheid en begeleiding om het rolmodel te zijn dat je kind nodig heeft. Of je nu je eerste verwacht of al grootouder bent, The Daily Dad biedt bemoediging, perspectief en praktisch advies voor elke fase van het leven van je kind.

€ 22,99 €20,69

Revolutie in Rio

Een wervelende reis door het leven van een vergeten Belgische avonturier, revolutionair en cultschrijver.   Slagerszoon, missionaris, journalist, Vlaming, Waal, genaturaliseerde Fransman, revolutionair, diplomaat en schrijver: Conrad Detrez (1937-1985) leidde een leven om wel tien boeken mee te vullen. In 1962 trok hij de deur van het Leuvense seminarie achter zich dicht en vertrok naar Brazilië. Daar ontdekte hij het hedonisme en gooide zich met vuur in de strijd tegen de dictatuur. In Parijs publiceerde hij een verboden handboek voor de stadsguerrilla. Later zou hij naar Algerije, Portugal en Nicaragua uitwijken. Zijn hoogtepunt beleefde hij in 1978, toen hij met ... lees meer de Prix Renaudot een van de grootste literaire prijzen van Frankrijk won. Niet slecht voor een Limburgse jongen uit Rukkelingen-aan-de-Jeker.   Revolutie in Rio is een wervelende ontdekkingsreis door een verdwenen wereld die een spraakmakende, door zijn eigen land uitgespuwde schrijver en avonturier aan de vergetelheid ontrukt. Detrez’ boeken, waaronder het bekroonde L’Herbe à brûler (Dor gras), genoten cultstatus en werden in het Engels vertaald door Lydia Davis.

€ 29,99 €26,99

De ronde van België

Nergens ter wereld is het wielrennen zo verweven geraakt met het leven van alledag, zo onlosmakelijk verbonden met de historie van het land en het wezen van zijn inwoners als in België. Aan de hand van de parcoursen van enkele grote Belgische wielerklassiekers neemt Flip van Doorn, fervent koersliefhebber, de lezer mee in een ambitieus streven: als buitenstaander het land en zijn inwoners leren begrijpen, zijn historie leren kennen. Een proloog en zeven etappes voeren hem in ruim 3750 kilometer door landschappen, dorpen en steden in heel België. Onderweg slaat hij zijpaden in, maakt omwegen, ontmoet talloze mensen, hoort verhalen ... lees meer over legendarische renners als ‘IJzeren’ Briek Schotte en Frank Vandenbroucke, leert over historische gebeurtenissen – van de vondst van dinosauriërresten in een mijn bij het dorpje Bernissart tot de Slag om de Ardennen –, ziet de werken van belangrijke kunstenaars als Magritte en Bruegel en ervaart in de immer voortdurende taalstrijd en de eindeloze staatshervormingen de surrealistische werkelijkheid van het heden.

€ 34,99 €31,49

Het proces

Jack Lee is een witte advocaat in het Diepe Zuiden van de Verenigde Staten die nooit iets heeft gedaan om zich tegen racisme te verzetten. Totdat hij besluit om Jerome Washington te vertegenwoordigen, een Zwarte man die wordt beschuldigd van de brute moord op een oud en welvarend wit echtpaar. Het is een zaak waarin zijn cliënt geen eerlijke behandeling kan verwachten en Lee twijfelt ernstig over zijn beslissing: is hij goed genoeg om het recht te laten zegevieren? Desiree DuBose is een Zwarte advocaat uit Chicago die haar hele leven heeft gewijd aan gerechtigheid en gelijkheid. Ze reist af ... lees meer naar Virginia om samen met Lee de juridische strijd aan te gaan met een openbaar aanklager die de doodstraf eist. Maar DuBose komt er al snel achter dat er veel meer op het spel staat: duistere krachten zijn aan het werk om de door de burgerrechtenbeweging behaalde overwinningen teniet te doen. Lee en DuBose, twee advocaten die in alles elkaars tegenpolen zijn, vechten samen voor wat ooit onmogelijk leek: een kans op een eerlijk proces en gerechtigheid in een door rassenstrijd verscheurd land.

€ 24,99 €22,49

34 Tom Clancy Rode winter

In 1985 stort een F117 neer in de woestijn van Nevada. De Nighthawk is de meest geavanceerde Amerikaanse straaljager en de Sovjet-Unie is er alles aan gelegen om het ultrageheime wapen in handen te krijgen. Tegelijkertijd neemt in Oost-Berlijn een mysterieuze figuur contact op met de CIA met een spectaculair voorstel: de spionageplannen van zijn regering in ruil voor politiek asiel. Het is een aanbod dat haast te mooi is om waar te zijn, en dus zal iemand naar de andere kant van de Berlijnse Muur moeten gaan om uit te vinden of de overloper de waarheid spreekt. Het is ... lees meer een klus die Deputy Director James Greer aan maar één persoon durft toe te vertrouwen: Jack Ryan. Maar zal het Ryan lukken, met de Oost-Duitse geheime politie op zijn hielen, om op tijd antwoorden te vinden? Voordat de Koude Oorlog overgaat in een Rode Winter?

€ 24,99 €22,49

Het ultimatum

Hoe is het afgelopen met Mitch en Abby McDeere nadat ze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke in Memphis hadden ontmaskerd en het land waren ontvlucht? Het antwoord vinden we terug in Het ultimatum, het meeslepende vervolg op Advocaat van de duivel, de megabestseller die het startschot vormde voor John Grishams carrière.
Vijftien jaar na dato zijn Mitch en Abby neergestreken in Manhattan, waar Mitch partner is geworden in een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Wanneer een vroegere mentor in Rome hem om een gunst vraagt, raakt Mitch betrokken bij een sinistere zaak die wereldwijd verstrekkende gevolgen heeft en die zijn collega’s, ... lees meer vrienden en familie in groot gevaar brengt. In het verleden heeft Mitch laten zien dat hij zijn vijanden te slim af kan zijn, maar deze keer lijkt hij geen kant op te kunnen…

€ 24,99 €22,49

Meer inspiratie

Guust Integrale

Guust Verzamelbox

Alle 19 albums uit de klassieke reeks strips van Guust verzameld in 1 boek.

Moeten we Guust Flater nog voorstellen? Dit dromerige, inventieve personage, wiens uitvindingen net zo onverwacht als catastrofaal zijn, is een van de beroemdste striphelden.

Slechts 99 euro!

Crowdfunding Rode RIdder

Crowdfunding de Rode Ridder

Naar aanleiding van de 65ste verjaardag van De Rode Ridder brengen we de ultieme Rode Ridder collectie uit met 65 jaar aan avonturen!

Dit jaar is het 65 jaar geleden dat ‘Het gebroken zwaard’ verscheen, het allereerste avontuur van De Rode Ridder, geschreven en getekend door Willy Vandersteen. Doorheen de jaren hebben verschillende auteurs en tekenaars Johan vormgegeven, waardoor de reeks ook vandaag nog springlevend is.