artikel

Auteurs op Theater aan Zee

0

Van 27 juli tot 6 augustus 2022 is het opnieuw Theater aan Zee. Behalve theatervoorstellingen kan je er ook enkele van onze auteurs vinden, op boekvoorstellingen, leesclubs en debatten. 

Hieronder vind je een overzichtje van de boeken en auteurs die aanwezig zullen zijn. Het volledige programma kan je hier vinden.

Wim Opbrouck met Het lied van de bultrug

30 juli, 11u

Acteur, kunstenaar en schrijver Wim Opbrouck stelt op Theater aan Zee zijn debuut Het lied van de bultrug voor, een prentenboek voor jong en oud over eenzaamheid en verbinding, uit het perspectief van een bultrug.

Bovendien staat hij op het festival met de voorstelling ‘Ik ben de walvis’, een theatraal concert dat je meeneemt naar de onpeilbare dieptes van de zee.

Meer info en tickets vind je hier.

Chris De Stoop met Hemelrijk

boekvoorstelling: 2 augustus, 11u

Leesclub: 3 augustus, 9u

Hemelrijk van Chris De Stoop is ook aanwezig op Theater aan Zee. In dit boek vertelt Chris De Stoop het onthutsende verhaal van een woonzorgcentrum dat catastrofaal door coronabesmettingen getroffen werd.

Voor Hemelrijk wordt er een boekvoorstelling en een leesclub georganiseerd.

Meer info en tickets vind je hier.

Els Heene in ‘Uitgesproken: Psychisch welzijn’

3 augustus, 15u

Psychotherapeut Els Heene, auteur van Binnenin beginnen, is een van de sprekers tijdens het debat over psychisch welzijn. De bedoeling van dit debat is om zichtbaarheid te geven aan het onzichtbare.

In Binnenin beginnen neemt Els Heene je mee achter de schermen van haar praktijk en vertelt ze waargebeurde verhalen over wat therapie met je doet.

Meer info en tickets vind je hier.

Elvis Peeters met Wat alleen wij weten

29 juli, 11u

Ook schrijversduo Elvis Peeters stellen hun meest recente roman voor op Theater aan Zee. Wat alleen wij weten is een novelle over een broer en een zus. Het zusje is ongeneeslijk ziek. Samen bouwen ze een wereld van verhalen om het naderende afscheid draaglijk te maken.

Meer info en tickets vind je hier.

Jeroen Olyslaegers met Wil

29 juli, 15u

Jeroen Olyslaegers gaat in gesprek met Tom Lanoye. Beiden schreven een boek dat zich afspeelt in dezelfde periode: Wil van Jeroen Olyslaegers speelt zich af tijdens WO II in Antwerpen, en De draaischijf van Tom Lanoye voor, tijdens en na de oorlog.

Van Wil verschijnt volgend jaar tevens een verfilming, waarvan de opnames nu bezig zijn.

Meer info en tickets vind je hier.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief