De paashaas huppelt op zondag 31 maart weer door het hele land, want dan is het Pasen. Naast smakelijke paaseitjes mogen er wat ons betreft ook zalige kinderboeken in zijn mandje liggen. Daarom tippen wij graag enkele boeken aan de enige echte haas, de paashaas.

Kleuren, stickeren en spelletjes spelen in paassfeer

Zoeken en plakken: Pasen

In dit kleurrijke zoek- en stickerboek gaan kleine speurneuzen op een speelse zoektocht die helemaal in het teken staat van Pasen. Op elke zoekplaat staan een heleboel zoekopdrachten en vraagjes om te beantwoorden. Bovendien leren kleuters heel wat nieuwe woorden door de stickers op de juiste plaats te plakken.

€ 5,99

Mijn foliestickerboek Pasen

Leuk spelletjesboek in het teken van Pasen boordevol spelletjes en kleurplaten. Met fonkelende foliestickers om de pagina's te versieren. Voor uren speel- en stickerplezier!

€ 4,99

Mijn spelletjesblok Pasen

In dit spelletjesblok zitten tal van leuke paasspelletjes: vind het paasei dat maar één keer voorkomt, zoek de juiste schaduw van de paashaas, verbind de twee kuikentjes die hetzelfde zijn, en nog veel meer. Voor uren speelplezier!

€ 6,99

Ik speel met vormen Pasen

Leef naar het paasfeest toe door de tekeningen in dit boek te versieren met de meer dan 150 vormstickers. Onder aan elke pagina zie je welke stickers je nodig hebt. Zoek de stickers op het stickervel en plak ze op de witte vormen. Vrolijk Pasen!

€ 4,99

Sticker Fun – Pasen

Beginnen jouw handjes ook al te kriebelen bij het zien van zoveel leuke stickers?Ga creatief aan de slag en kom helemaal in de sfeer van Pasen met deze vrolijke stickers. De gemakkelijk afneembare stickers zorgen voor veel stickerplezier!

€ 6,99

De Paashaas en zijn vriendjes

Peuters zullen geweldig veel plezier beleven aan het kleuren en decoreren van de scènes in dit boek. De stickers zijn groot en de tekeningen eenvoudig, ideaal voor kleine artiesten. Terwijl ze spelen, leren ze Pasen en de Paashaas beter kennen. Ideaal om de dagen voor het eitjes rapen al in paasstemming te komen.

€ 4,99

Kleurboek met verf en penseel Pasen

Op elke pagina van dit kleurblok vind je 4 kleuren waterverf. Met het gratis meegeleverde penseel tover je zo alle tekeningen om tot echte kunstwerkjes. Klaar met schilderen? Knip je tekening dan uit langs de stippellijn en hang ze op aan de muur of geef ze aan de paashaas.

€ 9,99

Kleurboek Pasen

Een boek vol vrolijke kleurplaten rond het thema Pasen.  Ideaal voor kleuters in de aanloop naar het paasfeest. 

€ 4,99

Vrolijk Pasen – kleuren en plakken

Met dit kleur- en plakboek komen alle kinderen in de juiste paasstemming. De frisse kleuren doen de lente binnenwaaien in huis en nodigen de kinderen uit om de paashaas, paasklokken, paasbloemen en natuurlijk de paaseieren zélf ook mooie kleuren te geven. Om ze nadien nog te versieren met de stickers. De kleurvoorbeelden maken dit alles heel toegankelijk.  

€ 4,99

Kleurblok met stickers Pasen

Vier de komst van de paashaas met dit kleurblok met stickers, speciaal voor de allerkleinsten! De eenvoudige kleurplaten met dikke lijnstijl zijn ideaal om in te kleuren. De schaduwen geven aan waar je kind de stickers moet plakken. Ga aan de slag met kleurpotloden, stiften, waskrijt of waterverf.

€ 4,99

Ik knip en plak – Pasen

Dit knutselboek rond het thema Pasen bevat 8 knutselwerkjes waar kinderen vanaf 3 jaar zelf mee aan de slag kunnen gaan.
Met een schaar en wat lijm kunnen ze de vormen uitknippen en opplakken volgens het voorbeeld. Op de achterkant van elk knutselwerkje is er plaats voorzien om een persoonlijke boodschap te schrijven. 

€ 4,99

Mijn stickerkoffertje Pasen

Kleine kleuters dragen dit stickerboek met plezier overal mee naartoe. Op elke pagina kunnen ze leuke paasstickers plakken en zo heel wat woorden over Pasen leren. En met hun kleurpotloden kunnen ze de scènes mooi inkleuren. Plakken, kleuren en leren in één dus! Vrolijk Pasen!

€ 3,99

Stickerboek Pasen

Met dit stickerboek komt je kind helemaal in de paassfeer. Dit stickerboek is speciaal ontwikkeld voor kleine peuters. Op elke pagina is bovenaan aangegeven met welke stickers je kind de tekening kan versieren. De grote ronde stickers zijn aangepast aan kleine handjes. Ideaal dus voor een allereerste stickerboek. Vrolijk Pasen!

€ 4,99

Kleuren met water – Pasen

Met dit magische kleurblok kan je kind helemaal toeleven naar het paasfeest! Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Om samen te lezen in paassfeer

Flappenboek met spiegeltje Pasen

Eitjes in alle kleuren en maten, de paashaas heeft heel wat lekkers achtergelaten! Wil je weten hoe Pasen verloopt dit jaar? Open dan de flapjes maar! Een leuk kartonboekje om Pasen te vieren, met flapjes en een spiegel.

€ 7,99

Flapoortjes Pasen (konijn): Dag Paashaas

In dit schattige en aaibare kartonboek met zachte, stoffen oren gaan peuters vanaf 18 maanden op pad met de Paashaas. Het eenvoudige verhaal en de leuke zoekopdrachten zijn ideaal om samen met je kind toe te leven naar het paasfeest.

€ 7,99

Krak-Krak Wie is daar ?

Wie zit er in het ei verstopt? Is het een schildpad, een krokodil of een vis? Trek aan het luikje en ga op ontdekking met zes trekelementjes. Een boekje om samen met je kindje van te genieten.

€ 14,99

Kikker en Haas

Kikker en Haas verven de muur, maken muziek en ze werken in de tuin. Maar ze maken er steeds een knoeiboel van... Zouden ze iets kunnen doen dat wél goed gaat?
Gelukkig krijgt Kikker een idee.

€ 5,99

Lente met Muis

Buitenspelen zonder jas.
Rollebollen in het gras.
Beer, we gaan de lente vieren.
Wakker worden alle dieren!

Eindelijk, het is lente! Muis en Beer gaan zonder jas naar buiten, zoeken beestjes en maken een echte moestuin. Hela, wie zit daar nu onder die pot?

Zes korte verhaaltjes op rijm met een heerlijk lentegevoel. Voor peuters en kleuters.

€ 14,99

Zoekboek Rik en de lente

Het blijft weer langer licht, de bloemen bloeien, de vogels fluiten en bouwen een nestje ... Het is lente! Ook Rik voelt de lentekriebels. Hij gaat snel buiten spelen, helpt papa en mama met werken in de tuin en gaat met de klas naar de kinderboerderij.   Ook Sam de poes is van de partij. Ze heeft drie kleintjes gekregen! Eens je Sam en haar kleine poesjes gevonden hebt, ga dan op zoek naar de tulpen en de paasbloemen, tel de kuikens van mama kip en vind de groenten die Rik in de moestuin geplant en gezaaid heeft.   Tekst ... lees meer en illustraties: Liesbet Slegers

€ 13,99

Ook leuk om te krijgen voor Pasen

High five! In de jungle

In de jungle zitten allerlei dieren. Raad jij wie er verstopt zit in de struiken en onder de bladeren?   Zoek, raad en geef je nieuwe vriendjes een high five!

€ 13,99

Eenhoorns

Fans van eenhoorns in huis? Dan is dit magische kleurboek iets voor jullie. Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Kleine kleuters: Stickerpret 3+

Heeft jouw 3-jarige kleuter zin om meer dan 220 stickers te plakken? Beantwoord de vraag op elke pagina en maak daarna de tekening compleet door de juiste stickers te plakken. Onderaan elke pagina zie je welke stickers je precies nodig hebt. Zoek de stickers op het stickervel en plak ze op de witte vormen. De stickers zijn makkelijk afneembaar en hun vorm en grootte zijn aangepast aan de leeftijd van je kind. Voor uren plakplezier!

€ 4,99

dier vrienden boek

Wist je dat een hei kikker in de lente enkele dagen helemaal blauw kleurt? En dat een raaf en een wolf samen jagen? En waarom lift er een witte vogel mee op de rug van een buffel? Ontdek in dit boek niet zo alledaagse dieren en tal van verrassende vriendschappen uit het dierenrijk. De natuurgetrouwe illustraties en de eenvoudige teksten zorgen voor lees- en kijkplezier bij grote en kleine dierenvrienden.

€ 19,99

Muis houdt van bijen

Muis houdt van bijen: ze zoemen vrolijk in haar tuin. Ze weet precies wat ze nodig hebben. Een huis, veel bloemen en water om te drinken. Leer speels over hoe bijen wonen, nectar verzamelen en honing maken en hoe ze voor ons voedsel zorgen. Bijen zijn gewoon geweldig!

€ 9,99

De boom die een wereld was

De boom is oud en stil. Aan een tak hangt een luiaard de hele dag roerloos voor zich uit te staren. Tussen de wortels slaapt  een beer. Een mier marcheert dag in dag uit dezelfde weg langs de stam. Maar wat gebeurt er als de nacht valt en niemand de luiaard meer in de gaten houdt? Waarom is de kruisspin zo mager? En Betsie, de bladluis, zo moddervet? Waarom kijken die twee snoeken in het meertje bij de boom zo chagrijnig? En die bonte boomeekhoorn – heeft die nou een horloge om?
Yorick Goldewijk maakt de lezer deelgenoot van de geheimen van deze dieren, hun gedachten en eigenaardigheden, en brengt alles ... lees meer heel knap met elkaar in verbinding. Jeska Verstegen maakte bij elk verhaal een prachtige, dromerige tekening, waarmee ze de sfeer van het boek perfect weet te vangen.

€ 18,99

Lizzie en de wolk

Het is zaterdag en Lizzie gaat met haar ouders naar het park. Ze wil heel graag een wolk van de wolkenverkoper. Ze kan kiezen: een konijn, olifant, vis of papegaai. Maar Lizzie wil een gewone wolk. Hij past precies in haar kamertje. En natuurlijk zorgt ze heel goed voor hem. Zó goed dat hij te groot wordt en ze hem de vrijheid moet geven… Prachtig prentenboek over leren loslaten van meestertekenaars en Zilveren Penseel-winnaars The Fan Brothers.

€ 17,99

Zeg, zalig Pasen, hé!