In februari bezegelen wij onze liefde voor het boekenvak ūüďö. En dan vooral voor kinderboeken, want: Kinderboeken zijn zalig!

Vanaf 1 februari verkrijgbaar:

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Circus op de boerderij

Fien en Teun komen erachter dat Sebastiaan bijna jarig is. Over twee dagen al! Ze willen het feestvarken een verrassingscircus geven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Al helemaal om het geheim te houden voor het nieuwsgierige varkentje. Samen met de andere dieren gaan ze aan de slag. Maar als Teun per ongeluk de knuffel van Fien wegtovert, lijkt het hele circus niet door te kunnen gaan… Kunnen ze de verrassing nog redden? Dit is het boek bij de film Fien & Teun - Circus op de boerderij. Een vrolijke, oer-Hollandse film voor het hele gezin, over het leukste boertje en boerinnetje van Nederland!

€ 13,99

Vanaf 6 februari verkrijgbaar:

Kleine kameleon: Boven en onder

In dit vrolijke kartonboek maakt je kindje kennis met plaatsbepalingen zoals boven, onder, achter en voor. Met leuke, felle kleuren om de aandacht van de allerkleinsten te trekken.

€ 6,99

Kleine kameleon: Groot en klein

In dit vrolijke kartonboek maakt je kindje kennis met tegenstellingen zoals groot en klein. Met leuke, felle kleuren om de aandacht van de allerkleinsten te trekken.

€ 6,99

Mijn eerste boek over bomen

Ontdek hoe de verschillende delen van een boom samenwerken om te groeien en wat bomen allemaal doen voor mensen en dieren. Bekijk bomen van dichtbij (uit welke delen ze bestaan), leer welke dieren er in en onder bomen leven, hoe bomen er in elk seizoen anders uitzien en welke verschillende soorten bomen er bestaan. Bomen zijn waanzinnig, dat zul je wel zien!

€ 14,99

dier vrienden boek

Wist je dat een hei kikker in de lente enkele dagen helemaal blauw kleurt? En dat een raaf en een wolf samen jagen? En waarom lift er een witte vogel mee op de rug van een buffel? Ontdek in dit boek niet zo alledaagse dieren en tal van verrassende vriendschappen uit het dierenrijk. De natuurgetrouwe illustraties en de eenvoudige teksten zorgen voor lees- en kijkplezier bij grote en kleine dierenvrienden.

€ 19,99

Slaapfeestje in het oude Egypte

Ben je klaar om een sprong in de tijd te maken? Pak dan je koffertje voor een onvergetelijk slaapfeestje… in het oude Egypte!   Amira en Oliver zijn aangekomen voor een slaapfeestje in het oude Egypte. Ze willen ontdekken hoe de Egyptenaren er vroeger leefden. Welke spelletjes deden de kinderen er, wat aten ze en welke kleding droegen ze?   Ga mee op avontuur en leer alles over Egyptische goden, bezigheden en – als je niet te vies aangelegd bent – geneeskunde!

€ 15,99

Baby’s allereerste voelboekje

Fijn kartonboekje met voelelementen en contrastrijke illustraties, speciaal voor heel jonge kinderen.   Bij elke afbeelding staat een eenvoudige beschrijving die baby’s kan helpen bij het leggen van verbanden tussen woord en beeld.   Wereldwijd al duizenden exemplaren verkocht.

€ 9,99

Waren dat jouw billen, beer?

Hilarisch geluidsboekje dat kinderen gegarandeerd aan het lachen maakt, met levendige illustraties. Op de eerste vier spreads maakt de lezer kennis met winderige bosdieren en aan het eind, net als je denkt dat het niet nóg leuker kan worden, laten ze alle vier tegelijk een knetterende scheet.   Met stevige kartonnen pagina’s, goed voor keer op keer lezen.   Met vijf geluiden en een spectaculaire muzikale afsluiter!

€ 11,99

De boerderij

Kijk rond op het erf, ga naar de koeienstal en maak kennis met een heleboel vriendelijke dieren. Achter in dit leuke boekje vind je meer dan 250 stickers.   Stickerboeken zijn uitstekend voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en bevorderen de creativiteit: kinderen kunnen zelf kiezen waar ze de stickers plakken.   Met op elke bladzijde veel dingen om over te praten en de tekst is goed voor het uitbreiden van de vocabulaire.

€ 7,99

Kunst

Creatief doeboek dat boordevol eenvoudige vingerafdrukideeën staat die zijn geïnspireerd op beroemde schilderijen.  Versier hoeden met veren, vul vazen met zonnebloemen, geef tijgers en draken strepen en maak je eigen tentoonstelling. Elke activiteit wordt in eenvoudige bewoordingen omschreven en achter in het boek kun je de originele kunstwerken bekijken.   Met een geïntegreerd stempelkussen met zeven felle kleuren niet-giftige en uitwasbare inkt. Door de spiraal blijft het boek goed open liggen, waardoor er ongestoord kan worden gestempeld.   De activiteiten zijn geïnspireerd op beroemde schilderijen.

€ 14,99

Wat is liefde?

Wat is liefde eigenlijk? Is liefde altijd lief? Is het eeuwigdurend? Dit boekje, geschreven in samenwerking met klinisch psycholoog Dr Sasha Lillie Lyons, laat jonge kinderen aan de hand van herkenbare situaties uit het dagelijks leven inzien dat er verschillende soorten liefde zijn. Ze leren wat het betekent als er van ze gehouden wordt en als ze zelf van iemand houden.   Met leuke flapjes en eenvoudige tekst leren kinderen hun eigen gevoelens te begrijpen.   Goed voor de emotionele ontwikkeling en het leren over verschillende soorten relaties. Passend bij het schoolvak Mens en samenleving.

€ 11,99

Izzy de uitvinder en de tijdmachine

Izzy de uitvinder maakt jonge lezers aan het lachen in deze serie over wetenschap, magie en een sympathieke eenhoorn. In dit deel wordt Evert de eenhoorn gevangengehouden in een hoge toren in Sprookjesland en is het Izzy’s taak hem te bevrijden. Ze heeft haar nieuwste uitvindingen meegenomen (waterballonnen, katapulten en muziekinstrumenten) maar deze keer is dat niet genoeg om Evert te redden en neemt een humeurig aardmannetje haar mee op een reis door de tijd.   Een spannend nieuw deel uit deze serie, boordevol illustraties, strips en eenvoudige tekst, en daardoor is Izzy de uitvinder perfect voor beginnende lezers.   ... lees meer Met leuke wetenschappelijke experimenten die stap voor stap worden uitgelegd.

€ 10,99

Dinosaurussen

Kleine fans van dino's in huis? Dan is dit magische kleurboek iets voor jullie. Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Eenhoorns

Fans van eenhoorns in huis? Dan is dit magische kleurboek iets voor jullie. Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Kleine kleuters: Stickerpret 2+

Heeft jouw 2-jarige kleuter zin om meer dan 200 stickers te plakken? Beantwoord de vraag op elke pagina en maak daarna de tekening compleet door de juiste stickers te plakken. Onderaan elke pagina zie je welke stickers je precies nodig hebt. Zoek de stickers op het stickervel en plak ze op de witte vormen. De stickers zijn makkelijk afneembaar en hun vorm en grootte zijn aangepast aan de leeftijd van je kind. Voor uren plakplezier!

€ 4,99

Kleine kleuters: Stickerpret 3+

Heeft jouw 3-jarige kleuter zin om meer dan 220 stickers te plakken? Beantwoord de vraag op elke pagina en maak daarna de tekening compleet door de juiste stickers te plakken. Onderaan elke pagina zie je welke stickers je precies nodig hebt. Zoek de stickers op het stickervel en plak ze op de witte vormen. De stickers zijn makkelijk afneembaar en hun vorm en grootte zijn aangepast aan de leeftijd van je kind. Voor uren plakplezier!

€ 4,99

Vanaf 7 februari verkrijgbaar:

De grote Mees Kees

Mees Kees is de leukste meester ooit, ook al is hij nog maar een stagiair. Hij geeft moppendictee en vindt dat je de sommen best mag overschrijven als het rekenwonder uit de klas ze al heeft gemaakt. Maar het fijnst is dat hij altijd een goeie oplossing verzint bij rampen, of het nou over spelling gaat of over hoe je in plaats van een saaie musical een fantastisch stuk opvoert! Zolang directeur Dreus er maar niet achterkomt...  In dit lekker dikke voorleesboek zijn de verhalen van Mees Kees ruim en kleurrijk gezet, zodat ook de jonge Mees Kees-fans ervan kunnen genieten. In ... lees meer dit deel zijn De rekenrap en In de gloria opgenomen. 

€ 20,99

Muis houdt van bijen

Muis houdt van bijen: ze zoemen vrolijk in haar tuin. Ze weet precies wat ze nodig hebben. Een huis, veel bloemen en water om te drinken. Leer speels over hoe bijen wonen, nectar verzamelen en honing maken en hoe ze voor ons voedsel zorgen. Bijen zijn gewoon geweldig!

€ 9,99

Megadomme actie

Kalle is sterk en stoer. Alex is slim en stil. De twee jongens zijn niet bepaald de beste vrienden,  totdat Kalle Alex' hulp hard nodig heeft. Kalle heeft per ongeluk de schooltrofee kapot gemaakt en nu hebben ze maar één dag de tijd om hem te vervangen met een nieuwe. Samen bedenken ze allerlei gekke manieren om geld te verdienen, zodat ze een nieuwe beker kunnen kopen. Maar dat is lastiger dan je denkt! Keer op keer verzinnen de twee jongens een megadomme actie… tot het toeval hen te hulp schiet.

€ 13,99

De boom die een wereld was

De boom is oud en stil. Aan een tak hangt een luiaard¬†de hele dag roerloos voor zich uit te staren. Tussen de¬†wortels slaapt¬† een beer. Een mier marcheert dag in dag¬†uit dezelfde weg langs de stam.¬†Maar wat gebeurt er als de nacht valt en niemand de¬†luiaard meer in de gaten houdt? Waarom is de kruisspin¬†zo mager? En Betsie, de bladluis, zo moddervet? Waarom¬†kijken die twee snoeken in het meertje bij de boom zo¬†chagrijnig? En die bonte boomeekhoorn ‚Äď heeft die nou¬†een horloge om?
Yorick Goldewijk maakt de lezer deelgenoot van de geheimen van deze dieren, hun gedachten en eigenaardigheden, en brengt alles ... lees meer heel knap met elkaar in verbinding. Jeska Verstegen maakte bij elk verhaal een prachtige, dromerige tekening, waarmee ze de sfeer van het boek perfect weet te vangen.

€ 18,99

Vanaf 13 februari verkrijgbaar:

Suske en Wiske 100 spelletjes

Kom je mee op avontuur met je favoriete striphelden? Duik dan in dit boek boordevol leuke spelletjes! Laat je brein op volle toeren draaien en help Suske en Wiske met het oplossen van de rekenraadsels en sudoku’s, doolhoven, woordzoekers en nog veel meer.

€ 10,99

Over de regenboog

We hebben allemaal weleens een regenboog aan de hemel zien staan, maar heb je je ooit afgevraagd hoe hij daar komt en waarom hij zoveel kleuren heeft? In dit boek lees je hoe regenbogen wetenschappers en kunstenaars hebben gefascineerd en hoe ze mensen over de hele wereld samen hebben gebracht. Je ontdekt ook hoe dit schitterende natuurfenomeen werd vereeuwigd in vlaggen en sprookjes, liedjes en beeldhouwwerken, schilderijen en spreekwoorden.

€ 17,99

High five! In de jungle

In de jungle zitten allerlei dieren. Raad jij wie er verstopt zit in de struiken en onder de bladeren?   Zoek, raad en geef je nieuwe vriendjes een high five!

€ 13,99

De Vijf zijn iets op het spoor

Als de Vijf vlak bij Kirrin Baai kamperen, hoort Anne midden in de nacht vreemde geluiden uit een vervallen huis in de buurt komen. Ze is doodsbang dat iemand zich daar schuilhoudt, maar de anderen geloven haar niet ...tot ze allemaal mysterieuze lichten zien. Spookt het er of is er iets anders aan de hand?

€ 16,99

Vanaf 14 februari verkrijgbaar:

Uitdeelboekjes РRetteketet & Hé, wie zit er op de wc?

Deel nu de grappigste prentenboeken uit aan al je vriendjes op de crèche, op school of je kinderfeestje. In dit doosje zitten 2 x 5 miniboekjes van Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet, we gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Inhoud: Hé, wie zit er op de wc?
Alle dieren moeten heel nodig naar de wc, maar de deur¬†zit op slot! ‚ÄėH√©, wie zit er op de wc?‚Äô
‚ÄėNu is het mijn beurt! Hatsikidee!‚Äô Retteketet, we gaan nog niet naar bed!¬†
De dieren willen naar bed. Maar eerst wordt er nog flink¬†op los gespeeld. Tot iedereen bekaf is. Alleen Papegaai¬†roept ... lees meer nog: ‚ÄėRetteketet! We gaan nog niet naar bed!‚Äô Maar¬†daar maken de dieren korte metten mee‚Ķ

€ 10,00

Lizzie en de wolk

Het is zaterdag en Lizzie gaat met haar ouders naar het park. Ze wil heel graag een wolk van de wolkenverkoper. Ze kan kiezen: een konijn, olifant, vis of papegaai. Maar Lizzie wil een gewone wolk. Hij past precies in haar kamertje. En natuurlijk zorgt ze heel goed voor hem. Zó goed dat hij te groot wordt en ze hem de vrijheid moet geven… Prachtig prentenboek over leren loslaten van meestertekenaars en Zilveren Penseel-winnaars The Fan Brothers.

€ 17,99

De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard

Smerige zombies, gevaarlijke klimoppers en spannende computergame-sessies: de LAATSTE HELDEN hebben het druk! Jack begint aan een epische training met zijn Louisville Schaver. Hoe sterk zijn de geheime krachten van het wapen eigenlijk? Ook begint hun vriend Dirk zich vreemd te gedragen en duikt er een onverwachte slechterik op. Heeft Jack genoeg aan zijn training om het op te kunnen nemen tegen deze vijand? De laatste helden op aarde is een wereldwijde bestsellerserie. De reeks staat al meer dan 100 weken in de New York Times Bestseller List, kreeg een animatieserie op Netflix én een echte game voor o.a. de Nintendo Switch. ... lees meer

€ 15,99

Vanaf 15 februari verkrijgbaar:

Zoeken en plakken: Pasen

In dit kleurrijke zoek- en stickerboek gaan kleine speurneuzen op een speelse zoektocht die helemaal in het teken staat van Pasen. Op elke zoekplaat staan een heleboel zoekopdrachten en vraagjes om te beantwoorden. Bovendien leren kleuters heel wat nieuwe woorden door de stickers op de juiste plaats te plakken.

€ 5,99

Mijn foliestickerboek Pasen

Leuk spelletjesboek in het teken van Pasen boordevol spelletjes en kleurplaten. Met fonkelende foliestickers om de pagina's te versieren. Voor uren speel- en stickerplezier!

€ 4,99

Mijn spelletjesblok Pasen

In dit spelletjesblok zitten tal van leuke paasspelletjes: vind het paasei dat maar één keer voorkomt, zoek de juiste schaduw van de paashaas, verbind de twee kuikentjes die hetzelfde zijn, en nog veel meer. Voor uren speelplezier!

€ 6,99

Vanaf 15 februari verkrijgbaar:

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Vanaf 20 februari verkrijgbaar:

CAMILLE posterboek

In dit coole posterboek van CAMILLE vind je maar liefst 12 grote posters om je kamer mee te versieren. Veel plezier!

€ 10,99

Vanaf 21 februari verkrijgbaar:

Max is de beste

Max Verstappen begon al op zeer jonge leeftijd te racen met zijn vader Jos Verstappen, oud-formule 1-coureur, en bleek een groot talent. In 2015 maakte Max zijn Formule 1-debuut. Een jaar later won hij zijn allereerste grand prix en werd hij de jongste coureur die dat presteerde. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de F1-wereld. Hij heeft inmiddels meer dan vijftig overwinningen op zak! Meer dan elke andere Nederlandse autocoureur. Max Verstappen behoort tot de absolute wereldtop en kan vergeleken worden met grootheden als Ayrton Senna, Lewis Hamilton en Michael Schumacher. Kom alles te weten over deze ... lees meer fantastische autocoureur… En waarom hij de beste is!

€ 10,99

Vanaf 27 februari verkrijgbaar:

Meneertje Snor: een zoekboek

In dit boek gaat meneertje Snor op avontuur met zijn hond en hun vriendinnetje het het lieveheersbeestje. Sper je ogen wijd open en kijk heel aandachtig, want in dit boek is nog veel meer leuks te ontdekken.

€ 15,99

Waar is Wally: nog sneller racen tegen de klok!

Ga de strijd aan om Wally als eerste te spotten!   Speel tegen een tegenstander of daag jezelf uit om op zoek te gaan naar Wally, zijn vrienden en meer dan honderd items in waanzinnige wedstrijden, komische competities en superleuke spelen. Word een echte Wallykampioen! Op jullie plaatsen, klaar… ZOEK!

€ 15,99

Vanaf 28 februari verkrijgbaar:

Mijn eerste dierenvoelboek

Een groot, streelzacht voelboek in stof voor de allerkleinsten. Met flapjes, een rammelaar, knisperpapier, bewegende elementen zoals een wip die je zelf kan laten bewegen…   Laat je kleintje kennismaken met vormen, kleuren, tegenstellingen en getallen. Voel en trek aan de verschillende flapjes en ontdek de schattigste dieren van het bos.

€ 19,99

Een beetje van alles

Klein Konijn heeft een probleem: ze kan niet kiezen. Ze houdt van de rust in het bos, maar ook van de drukte in de stad. School vindt ze leuk, maar vakantie is ook fijn. Klein Konijn weet niet welk broodbeleg ze het lekkerst vindt, dus eet ze maar een broodje met jam, kaas, pindakaas, hagelslag, wortel, muisjes, worst, ei en fruithagel. Ze is nergens echt goed in, dus wat kun je dan worden later? Maar gelukkig stelt Groot Konijn haar gerust: ‚ÄėJij hoeft niets te worden, want je bent al wat. Jij bent een beetje van alles.‚Äô
Een geruststellend verhaal voor ... lees meer jonge kinderen die het lastig vinden om te kiezen en nergens echt in uitblinken. Verkeerd kiezen bestaat niet, want jij bent jij! 'Een beetje van alles' is een fijn prentenboek met unieke illustraties van Barbara de Wolf, die ook de tekst schreef.

€ 15,99