September is een maand van veranderingen: het einde van een lange zomervakantie, het begin van een nieuw schooljaar, sporten en hobby’s worden opnieuw opgepakt, eindeloze herhalingen worden vervangen door nieuwe tv-reeksen, de natte zomer maakt plaats voor een heerlijk zonnige nazomer (hopen jullie mee?) …

Wat niet verandert, is de zalige oogst kinderboeken die ook deze maand op jullie ligt te wachten.

Wij roepen luidkeels mee: Kinderboeken zijn zalig!

Vanaf 1 september verkrijgbaar:

Meester Mark Scheurkalender

Deze scheurkalender is het ideale cadeautje voor alle leraren, (groot)ouders, taalnerds én natuurlijk voor jezelf! Een jaarlang (glim)lachen om creatieve ingevingen, ontwapenende taalfoutjes en komische kinderuitspraken, verzameld door Meester Mark. Deze kalender mag op geen enkele wc ontbreken!

€ 15,99

Vanaf 5 september verkrijgbaar:

Hulpdiensten

Kleine kinderen kunnen op de knoppen van dit leuke boekje drukken en zien dan de zwaailichten en horen de geluiden van de verschillende hulpdiensten. De zwaailichten gaan aan en de brandweerwagen, politieauto, helikopter en boot van de kustwacht zijn druk bezig.   Met geluiden en blauwe, witte en rode lichten.   Met mooie illustraties van dieren die de voertuigen besturen.

€ 15,99

T-rex en andere enorme dinosaurussen

Maak kennis met dinosaurussen die net zo groot zijn als de machtige tyrannosaurus rex, of zelfs nog groter! Van een onschuldige lobbes als de brachiosaurus tot de enge giganotosaurus. Dit activiteitenboek bevat heel veel stickers waarmee de illustraties tot leven komen.   Stickerboeken zijn perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit want kinderen kunnen de stickers zelf kiezen.   Gemaakt in samenwerking met paleontoloog Rhys Charles, dus de informatie is gebaseerd op de meest recente inzichten over de prehistorie.

€ 7,99

Wat kan ik met een kartonnen doos doen?

Ontdek geniale nieuwe dingen die je met kartonnen dozen kunt doen. Bouw je eigen minidorp, maak een monster van een tissuedoosje en rol kralen van stevig, kleurig karton.   Bij de projecten worden alleen kindvriendelijke methodes gebruikt, dus er komt geen mes aan te pas.   Voor het aanmoedigen van de fantasie, creativiteit en concentratie.

€ 12,99

Dinosaurussen?

Heerlijk informatief boek vol grappige en verrassende feiten over allerlei verschillende dinosaurussen, met duidelijke tekst die de nieuwsgierigheid van jonge lezers prikkelt.   Perfect voor kinderen die van feitjes houden, zodat ze hun familie en vrienden kunnen laten zien hoeveel ze over dinosaurussen weten.   Met advies van expert Andre Rowe (van de Universiteit van Bristol), die vooral onderzoek doet naar tweevoetige dino’s, waaronder de tyrannosaurus rex.

€ 12,50

Izzy de uitvinder en de dansende eenhoorn

Maak kennis met Izzy de uitvinder in deze nieuwe serie leesboeken met eenvoudige tekst en vol illustraties, experimenten en magie. Izzy de uitvinder houdt van de wetenschap en gelooft niet in magie. Tot ze op een dag kennismaakt met een goede fee die haar naar Sprookjesland stuurt om de Droomprins te redden van de Doemberg, met een enthousiaste eenhoorn als reisgids. Om dat te doen, moet Izzy haar kennis van de wetenschap inzetten om trollen en boze kabouters te misleiden en krijgt ze te maken met een bodemloze poel van wanhoop. Maar haar opdracht leert haar ook hoe belangrijk vriendschap ... lees meer is en dat we allemaal wel wat magie in ons leven kunnen gebruiken…   Vol illustraties en eenvoudige tekst en daardoor perfect voor beginnende lezers.   Met illustraties van de fantastische Elissa Elwick.

€ 10,99

Izzy de uitvinder en de vloek van de boze fee

Izzy de uitvinder maakt jonge lezers aan het lachen in deze serie over wetenschap, magie en een sympathieke eenhoorn. Izzy de uitvinder is terug in Sprookjesland en moet deze keer een prins redden die betoverd is door een boze fee. Als het niet lukt, zal hij voor altijd verdwijnen! Met de hulp van Henry de Eenhoorn moet Izzy bedenken hoe ze sneeuw maakt in de zomer, een vulkaanuitbarsting creëren en een toestel maken waarmee Henry kan vliegen. Maar is Izzy slim genoeg om een enorme draak te verslaan?   Met heel veel illustraties en leuke wetenschappelijke experimenten om thuis te ... lees meer doen.   Een boek waarvan kinderen hardop moeten lachen en dat een interesse in de wetenschappen kan opwekken.

€ 10,99

Vanaf 6 september verkrijgbaar:

Zeg Roodkapje…

Deze bundel brengt voor het eerst de beste sprookjes voor jonge kinderen om voor te lezen én te zingen. Kloek geïllustreerd, met een aantrekkelijke voorleeslengte en met vrolijke liedjes.
Roodkapje wordt al jaren, als enige, bezongen in Zeg Roodkapje, waar ga je heen? De auteurs maakten nieuwe liedjes bij Hans en Grietje, Sneeuwwitje, De wolf en de zeven geitjes, Assepoester, De kikkerprins, Klein Duimpje, Het lelijke jonge eendje, Doornroosje, De kleine zeemeermin, De dansende schoentjes en De nieuwe kleren van de keizer.
Sprookjes klonken nog nooit zo leuk!
Fantasievol geïllustreerd door Saskia Halfmouw.

€ 15,99

Meester Kikker

'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.'

Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij...

€ 15,99

De Verboden Duinen

Vanaf het moment dat Eline bij Mila in de klas komt, heeft Mila één grote wens: beste vriendinnen worden. Mila is de enige bij wie Eline niet stottert. Samen bedenken ze een Briljant Plan om Eline aan voldoendes te helpen – zodat ze samen overgaan en in de zomervakantie stiekem kunnen kamperen in de Verboden Duinen. Maar alles loopt anders dan ze dachten…
Uiteindelijk ziet Mila nog maar één oplossing: verdwijnen, naar die Verboden Duinen waar niemand haar ooit zal vinden.

€ 15,99

Het geheim van de vallei

September 1939. Omdat de Duitsers dreigen met bombardementen op Londen, worden Jimmy, zijn kleine broertje Ronnie en kinderen uit hun buurt naar Wales geëvacueerd. Jimmy kan niet wennen aan het stille,groene dorp Llanbryn en de mensen bij wie hij woont, terwijl Ronnie zich juist onmiddellijk thuis voelt.
Als Jimmy’s beste vriend nieuwe vrienden maakt en hem links laat liggen, voelt hij zich eenzamer dan ooit. Tot hij op een dag een schedel vindt, verstopt in een holle boom. Wat voor geheim verbergt Llanbryn? Tijdens zijn zoektocht naar het antwoord sluit hij onverwachts toch vriendschap met een meisje. En wat ze samen ontdekken, ... lees meer verandert alles…

€ 18,99

De Game Challenge

Voor alle gamefans! Kai speelt mee in een multigame van YouTubegamer BossBor. En hij wint! Zijn prijs: online een nieuwe game testen. Op een geheime locatie. In een verlaten loods. Elke dag krijgt Kai anderhalf uur om prinses Lima te redden. Elke dag is op het YouTubekanaal te zien hoe hij steeds weer door de gruwelijke Amilzilla en zijn leger van Zillians in de pan wordt gehakt. Als Kai eindelijk ontdekt hoe hij die griezels kan ontwijken, ontvangt hij thuis een vreemd briefje. Is het van prinses Lima? Hoe kan dat? Beginnen de gamewereld en de echte wereld door elkaar te lopen?

€ 12,99

Mijn eerste kijkboek: De boerderij

In dit grote kijkboek leert je peuter meer dan 120 nieuwe woordjes, van de kip en de eieren tot de tractor en het graan. De gekozen thema’s sluiten nauw aan bij de leefwereld van jonge kinderen. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes over tellen, kleuren, zoeken en eerste begrippen. Zo breidt je kind niet alleen zijn woordenschat uit, maar oefent het ook al spelend zijn begrips- en observatievermogen.

€ 7,99

Mijn eerste kijkboek: Mijn dag

In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel nieuwe woordjes, van de tafel en de stoel tot de tandenborstel en het washandje. De gekozen thema’s sluiten nauw aan bij de leefwereld van jonge kinderen. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes over tellen, kleuren, zoeken en eerste begrippen. Zo breidt je kind niet alleen zijn woordenschat uit, maar oefent het ook al spelend zijn begrips- en observatievermogen.

€ 7,99

Mijn eerste kijkboek – Woordjes

In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel nieuwe woordjes. De gekozen thema’s sluiten nauw aan bij de leefwereld van jonge kinderen.
Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes over tellen, kleuren, zoeken en eerste begrippen.
Zo breidt je kind niet alleen zijn woordenschat uit, maar oefent het ook al spelend zijn begrips- en observatievermogen.

€ 7,99

De brandweer (spelletjesboek met stickers)

Tuta tuta! Kun jij de brandweermannen helpen om de spelletjes in dit boek tot een goed einde te brengen? Plak de stickers en verbind de juiste paren, los de domino op, breng de brandweerman naar het brandende huis en nog veel meer. Met meer dan 70 stickers. Stickers plakken bevordert het observatievermogen en de fijne motoriek. Voor echte brandweerfans. Veel speel- en plakplezier!

€ 4,99

Max helpt de brandweer (verhalenplakboek)

Max is de hond van brandweerman Finn. Dat maakt van Max een echte brandweerhond! Welke avonturen zullen ze vandaag meemaken bij de brandweer? Een brand, een kat in een boom of een overstroming? Of wie weet wel allemaal? Brandweerfans kunnen de avonturen van Max en Finn vervolledigen door de juiste stickers te plakken. Met dit interactieve boek oefenen kinderen hun observatievermogen en hun fijne motoriek. Veel (plak)plezier!

€ 4,99

Speel je mee? : Eenhoorns en magische wezens

Ben je klaar om tal van leuke spelletjes te spelen met eenhoorns en magische wezens? In dit boek vind je logische spelletjes, doolhoven, sudoku’s en tal van andere leuke activiteiten. Zo leren kinderen vanaf 5 jaar al spelend heel wat bij.   Veel plezier!  

€ 4,99

Schattige dieren

Ben je klaar om tal van leuke spelletjes te spelen met schattige dieren? In dit boek vind je logische spelletjes, doolhoven, sudoku’s en tal van andere leuke activiteiten. Zo leren kinderen vanaf 5 jaar al spelend heel wat bij. Veel plezier!

€ 4,99

Wilde dieren (met pompon)

Wat zijn de dieren in dit boek schattig! Tijgers, beren, leeuwen: je vindt ze overal ter wereld en ze zijn allemaal superzacht. Kijk maar, je mag ze zelfs aaien. Er zit immer op elke pagina een streelzachte pompon. Met dit interactieve kartonboekje ontdekt je peuter de dierenwereld.

€ 5,99

In de tuin (met pompon)

Wat zijn de dieren in dit boek schattig! Vogels, slakken, rupsen: je vindt ze overal in de tuin en ze zijn allemaal superzacht. Kijk maar, je mag ze zelfs aaien. Er zit immers op elke pagina een streelzachte pompon. Met dit interactieve kartonboekje ontdekt je peuter de dierenwereld in de tuin.

€ 5,99

Kleuren op code: Eenhoorns 3+

Dit kleurboek vol eenhoorns heeft een magisch tintje. Op het eerste gezicht zie je alleen maar een wirwar van lijnen. Maar als je de tekeningen volgens de codes inkleurt, tover je allerlei mooie eenhoorns op je blad!  Met dit kleurboek oefenen kinderen de fijne motoriek, ontwikkelen ze hun concentratievermogen en leren ze symbolen omzetten in kleuren.

€ 4,99

Kleuren op code: Piraten 3+

Dit kleurboek vol piraten heeft een magisch tintje. Op het eerste gezicht zie je alleen maar een wirwar van lijnen. Maar als je de tekeningen volgens de codes inkleurt, tover je allerlei stoere piraten op je blad! Met dit kleurboek oefenen kinderen de fijne motoriek, ontwikkelen ze hun concentratievermogen en leren ze symbolen omzetten in kleuren.

€ 4,99

Fashionistas junior: Popsterren

In dit vrolijke stickerboek kan je kind voor de popsterren een mooie stijl ontwerpen. Op de rode loper, bij een fotoshoot of op het podium: elke gelegenheid vraagt om de juiste outfit. Je kind kan zich uitleven met meer dan 150 kledingstickers en accessoires. De leuke decoratiestickers maken de tekeningen helemaal af!

€ 4,99

Fashionistas junior: Pony’s en paarden

In dit vrolijke stickerboek kan je kind voor de paarden, pony’s en hun verzorgers een mooie stijl ontwerpen. Bij de stallen, in het circus of bij de paardenrace: elke gelegenheid vraagt om de juiste outfit. Je kind kan zich uitleven met meer dan 150 kledingstickers en accessoires. De leuke decoratiestickers maken de tekeningen helemaal af!

€ 4,99

De boerderij

Met dit boek is er echte magie in het spel! Vul de bijhorende pen met water en kleur ermee op de pagina's.  Alle kleuren van de boerderij komen tevoorschijn.  Nadat alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer zodat je elke keer opnieuw kunt beginnen.  Bij elke tekening staan ook enkele zoekvraagjes die je pas kunt oplossen wanneer je alle details tevoorschijn hebt getoverd.

€ 9,99

De dierentuin

Met dit boek is er echte magie in het spel!

Vul de bijhorende pen met water en kleur ermee op de pagina's vol vrolijke dierentuintaferelen. Alle kleuren komen tevoorschijn. Nadat alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer zodat je elke keer opnieuw kunt beginnen. Bij elke tekening staan ook enkele zoekvraagjes die je pas kunt oplossen wanneer je alle details tevoorschijn hebt getoverd.

€ 9,99

De natuur

Met dit boek is er echte magie in het spel! Vul de bijhorende pen met water en kleur ermee op de pagina’s. Alle kleuren van de natuur komen tevoorschijn. Nadat alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer zodat je elke keer opnieuw kunt beginnen. Bij elke tekening staan ook enkele zoekvraagjes die je pas kunt oplossen wanneer je alle details tevoorschijn hebt getoverd. Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Onder water

Met dit boek is er echte magie in het spel! Vul de bijhorende pen met water en kleur ermee op de pagina’s. Alle kleuren van de onderwaterwereld komen tevoorschijn. Nadat alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer zodat je elke keer opnieuw kunt beginnen. Bij elke tekening staan ook enkele zoekvraagjes die je pas kunt oplossen wanneer je alle details tevoorschijn hebt getoverd. Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Vanaf 12 september verkrijgbaar:

Ik maak muziek!

In dit bijzondere geluidenboek bespeelt je peuter de instrumenten. Tegelijkertijd oefent hij zijn fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Gitaarsnaren, een draaitafel en sambaballen zorgen voor veel speelplezier.

€ 13,99

Darwins fabuleuze wormenshitshow

De bekende wetenschapper Charles Darwin vermoedde altijd al dat er iets speciaals aan de hand was met regenwormen. Maar... wat dan precies? Reis mee langs Darwins SHITterende experimenten en duik samen met hem in... EEN FABULEUZE HOOP SHIT! Dit is het hilarische en ontzettend boeiende verhaal over Charles Darwin, die ontdekte dat de nederige regenwormen de allerbelangrijkste wezentjes zijn van heel onze planeet! Zonder hun levensbelangrijke drolletjes zouden er geen planten en zelfs geen andere dieren bestaan op onze aarde.

€ 16,99

Vanaf 13 september verkrijgbaar:

De rampzalige ruimtereis

Zilver en Lennon kunnen het niet geloven: ze mogen met een raket naar de ruimte! Samen met een paar miljonairs, wetenschappers en met een bekende vlogger die verslag doet van de ruimtereis. Het ruimteschip is te gek, al gebeuren er ook vreemde dingen aan boord…
Plotseling verandert hun avontuur in een nachtmerrie: er blijkt iets mis met het ruimteschip en de bemanning is spoorloos verdwenen. Zilver en Lennon moeten alles op alles zetten om deze levensgevaarlijke reis te overleven en veilig terug te kunnen keren naar de aarde...

€ 15,99

Fanti

Alles is spannend als je bijna vier bent en gaat verhuizen. Een nieuwe kamer, een nieuwe buurt met allemaal nieuwe mensen… Gelukkig ontmoet Nico al snel Fanti, een knuffelolifant die graag avonturen beleeft en een poosje bij hem mag blijven logeren. Samen met Fanti verkent Nico de wereld: hij leert zijn buurmeisje Fem kennen, de oude meneer Augustijn met zijn hondje Bobbie en de Syrische Lina. En als Nico voor het eerst naar school mag, gaat Fanti natuurlijk mee! Een heerlijk voorleesboek over een bijzondere vriendschap, bomvol vrolijke kleurenillustraties!

€ 16,99

Vanaf 19 september verkrijgbaar:

Stokje

Pia woont met haar papa in Kreppezele, vlak bij het Puttersbos. Op een dag duikt daar een stokstaartje op. Stokje wordt Pia’s beste vriendin. Ze komt te weten dat papa en oma als kind ook een stokstaartje als vriend hadden. Misschien heeft het wel iets te maken met het eeuwenoude Puttersbos ...

€ 16,99

Hiernaast, bij ons thuis

De mama van Pipa heeft een B&B, vlak bij een groot ziekenhuis. Wanneer de familie Duinslager er verblijft omdat hun zoon Paul ernstig ziek is, raakt Pipa in de ban van zijn zus Felien. Waarom zegt ze amper een woord over haar broer? Waarom beweert ze dat haar ouders niet echt haar ouders zijn? Hoe meer Felien zwijgt, hoe meer Pipa praat. Over haar papa die altijd ver weg is met zijn jazzband. Over mama en haar verdriet. Het geheime hok. Het teveel aan leugens. Dan bedenkt Pipa een plan om leugens te doen verdwijnen. Maar dat plan betekent ook ... lees meer dat ze een geheim zal moeten prijsgeven.

€ 15,99

Vanaf 20 september verkrijgbaar:

3 Woensdag: Het bos vol raadsels

Het is normaal dat er af en toe gekke dingen gebeuren op de school van Dex, maar nu gebeuren er wel écht vreemde en mysterieuze dingen. Als er opeens rare geluiden uit het bos naast de school komen, gaan Dex en zijn beste vriend Rob op onderzoek uit. Al snel krijgen de jongens het gevoel dat ze door iemand in de gaten worden gehouden. Niet alleen in het bos, maar ook op school lopen de dingen anders dan normaal. Een van hun leraren gaat zich steeds gekker gedragen. Zó gek dat zelfs de altijd leuke bed-spring-les niet meer veilig voelt. ... lees meer Ontdek de oorzaak van dit grote mysterie in het derde boek van de Totale waanzin-serie, vol gekke taal, humor en spannende wendingen.

€ 15,99

Nooit denken dat rijk worden makkelijk is! – De regels van Floor

Floor en Margreet hebben een geniaal plan: zelfgemaakte sieraden verkopen vanuit hun eigen webshop. Maar daar hebben ze wel héél veel kraaltjes voor nodig. Om die te kunnen kopen, leent Floor zelfs geld van haar vader. Want ze is ervan overtuigd dat ze het straks dubbel terug gaat verdienen. De moeder van Floor heeft een thuiskapper besteld. In de jaren ’90 werkte hij bij een topsalon in Parijs, maar eenmaal bij Floor thuis blijkt-ie toch een tikkeltje anders dan verwacht. En de elektrische step die Kees voor zijn verjaardag wil hebben, kun je online een stuk goedkoper krijgen denkt Floors vader. Maar of dat een goed idee is…? ... lees meer   Veertien hilarische regels van Floor!  

€ 15,99

Vanaf 21 september verkrijgbaar:

Herfst met Muis

Duizend blaadjes vliegen rond, van de bomen op de grond. Beer, ik heb een superplan. We maken er een bergje van!

Hoera, de herfst is begonnen! Muis en Beer gaan met hun laarzen aan naar buiten, zoeken paddenstoelen en maken een grote berg van blaadjes. Oeps, waar is Beer gebleven? Zes korte verhaaltjes met een knus herfstgevoel. 

€ 14,99

Vanaf 26 september verkrijgbaar:

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

Chicago

Nadat Rowans vriendinnetje Zohal voor het leven verminkt werd bij een zuuraanval, vluchtte Rowan met haar moeder en zusje naar Antwerpen. Rowan trekt er op met vrienden die evenals zij in het Chicagoblok wonen en dikwijls rondhangen in een parkje in de buurt. Ze vullen hun dagen met drank, drugs, afpersing en diefstal. Tot ze op een dag de man ziet die Zohal heeft verminkt... Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dirk Bracke was meer dan 25 jaar een van Vlaanderens populairste jeugdauteurs. Hij schreef bestsellers als Blauw is bitter, Het uur nul en Straks doet het geen pijn meer en ... lees meer de verfilmde boeken Het engelenhuis (Bo) en Black en Back (Black). Hij overleed in 2021. Chicago is zijn laatste boek dat nu postuum verschijnt.

€ 15,99

CAMILLE 100 spelletjes

Zin om je samen met CAMILLE uit te leven? Duik dan in dit boek boordevol leuke spelletjes! Laat je brein op volle toeren draaien en help CAMILLE met het oplossen van de rekenraadsels en sudoku’s, doolhoven, woordzoekers en nog veel meer.

€ 12,99

Vanaf 27 september verkrijgbaar:

De sterren onder onze voeten

De twaalfjarige Lolly woont in de New Yorkse buurt Harlem, een wijk waar geweld tussen bendes aan de orde van de dag is. Ook Lolly’s grote broer is hierbij betrokken. Als hij om het leven komt bij een schietpartij, stort Lolly’s leven in elkaar. Enige tijd later krijgt Lolly twee enorme zakken Lego cadeau en begint hij te bouwen aan een gigantische fantasiestad. Het blijkt een geweldige manier om te ontsnappen aan de harde werkelijkheid. Want het zal niet lang duren voordat Lolly zelf voor de keuze komt te staan: sluit hij zich net als zijn broer aan bij een ... lees meer bende, of lukt het hem om op het rechte pad te blijven? ‘De sterren onder onze voeten gaat over het gewicht van de wereld op de schouders van een kind en de creatieve middelen die nodig zijn om die druk te verlichten. Ik heb Lolly in mijn hart gesloten, en jij straks ook.’ – Jason Reynolds

€ 17,99

Het bloed van de laatste draak

Thomas leeft in de wereld van Raveleijn, waar hij zal gaan trouwen met Samira. Samira wordt in haar wang gepikt door een slechtvalk. Daarna wordt ze ernstig ziek. Ze heeft een virus dat zich snel verspreidt door Raveleijn. Ook graaf Olaf wordt besmet. Er bestaat maar één middel tegen het virus: het bloed van een duizend jaar oude draak. Thomas moet de Vijf weer bij elkaar roepen. Samen moeten zij de Raveleijnsche Zee oversteken, naar het eiland waar de laatste draak leeft…

€ 19,99

Meester Jesper & de TikTok Battle

Hoi leerlingen van groep 8. Morgen heb ik een danswedstrijd. Dus jullie zijn een dagje vrij. Doei!   Er verschijnen gekke filmpjes op de social media-kanalen van meester Jesper. Iemand heeft zijn accounts gehackt! De gemene directrice, mevrouw Azijnvijver, is boos. Ze geeft meester Jesper 24 uur de tijd om dit op te lossen, anders is hij zijn baan kwijt. Samen met Asha, Dorian en Lieve uit zijn klas gaat meester Jesper op onderzoek. Heeft het soms iets met de dance battle te maken waaraan de klas overmorgen meedoet?   Meester Jesper is de leukste meester op TikTok, YouTube en ... lees meer Instagram.

€ 15,99