Lars Kepler: de auteurs achter het pseudoniem stellen zich voor

Tien jaar geleden verscheen het debuut van Lars Kepler Hypnose. Een thriller die onmiddellijk de harten van lezers en pers wist te veroveren. Sinds verschijnen zijn er van  Hypnose al meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek behoort tot de klassiekers in de thrillerliteratuur. 

Nu heeft Lars Kepler zijn eersteling herschreven. Alle kennis en ervaring die ze in hun latere schrijversleven hebben opgedaan, zijn gebruikt om ook  Hypnose  in een nieuwe vorm te gieten. Het resultaat:  Hypnose. The Black Edition.

Na tien jaar schrijverservaring heeft Lars Kepler zijn eigen manier van werken. Hoe Alexandra Coelho Ahndoril en Alexander Ahndoril, het koppel achter het pseudoniem Lars Kepler, te werk gaan voor een nieuwe thriller, vertellen ze onderstaande video:

 

Bron:  Knopfdoubleday, YouTube

Wil je Hypnose. The Black Edition graag bestellen? Dat kan via onderstaande link:

Lars Kepler: de auteurs achter het pseudoniem stellen zich voor

Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun bloedstollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland en Vlaanderen een miljoen exemplaren verkocht   [youtube code="IVjvLMNIXi8"]

Auteursfoto (c) Ewa-Marie Rundquist

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij