De wereld van Isabella Maan breidt uit. Hoog tijd om alles eens op een rijtje te zetten.

Isabella Maan ken je misschien al. Haar moeder is een fee en haar vader een vampier: Isabella Maan is dus een beetje van allebei. En het leven van een vampierfee is niet gemakkelijk. Dat bewijzen al haar avonturen.

De aandachtige lezers van de Isabella Maan-boekjes kennen wellicht ook Mirabelle, het ondeugende nichtje van Isabella Maan. Ze heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks, maar schittert intussen in haar eigen reeks ‘Mirabelle’. Haar mama is een heks en haar papa is een fee en ze is dol op magische streken uithalen!

En nu kan je ook de afgeleide reeks Esmeralda leren kennen, met Isabella’s zeemeerminnenvriendin Esmeralda in de hoofdrol. Esmeralda’s ouders zijn gescheiden, en omdat haar moeder hertrouwd is met de koning van Schelpenstad, is Esmeralda een zeemeerminnenprinses geworden. Dat vindt ze best moeilijk. Hoe kan Esmeralda trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie teleur te stellen? Je ontdekt het in haar eerste boek:

1 Esmeralda en de Zeestoet

Nieuwe spin-off van de reeks Isabella Maan, over de kleine zeemeermin Esmeralda. Esmaralda's ouders zijn gescheiden, en omdat haar moeder hertrouwd is met de koning van Schelpenstad, is Esmeralda een zeemeerminnenprinses geworden. Dat vindt ze best moeilijk, zeker als blijkt dat ze de nakende Zeestoet niet mag bijwonen in het publiek met haar vriendinnen, maar mee moet rijden in de koninklijke koets en allerlei verplichtingen heeft… Hoe kan Esmeralda trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie teleur te stellen?

€ 13,99

Wie is wie?

Weet je niet meer precies wie wie is? Check dan deze overzichtelijke stamboom:

 

Wil je zeker zijn dat je geen enkel boek mist? Gebruik dan deze handige overzichtsposter waarop je kan aanduiden welke boeken je al hebt gelezen.

 

Verzamel alles van het universum van Isabella Maan

Esmeralda

1 Esmeralda en de Zeestoet

Nieuwe spin-off van de reeks Isabella Maan, over de kleine zeemeermin Esmeralda. Esmaralda's ouders zijn gescheiden, en omdat haar moeder hertrouwd is met de koning van Schelpenstad, is Esmeralda een zeemeerminnenprinses geworden. Dat vindt ze best moeilijk, zeker als blijkt dat ze de nakende Zeestoet niet mag bijwonen in het publiek met haar vriendinnen, maar mee moet rijden in de koninklijke koets en allerlei verplichtingen heeft… Hoe kan Esmeralda trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie teleur te stellen?

€ 13,99

Mirabelle

6 Mirabelle 6: Mirabelle en de magische chaos

Mirabelles mama is een heks, haar papa is een fee, en zij is dol op magische streken uithalen!   Mirabelle en haar broer gaan logeren bij hun feeëngrootouders. Natuurlijk probeert Mirabelle om zich van haar beste feeënkant te laten zien. Maar een klein beetje geheime heksenmagie loopt al snel uit de hand en het wordt totale chaos!   Kan Mirabelle de magische chaos onder controle krijgen voordat oma iets ontdekt?

€ 13,99

5 Mirabelle en de ondeugende vleermuiskatjes

Mirabelle is speciaal omdat ze anders is. Haar mama is een heks, haar papa is een fee, en ze is dol op magische streken uithalen! De aandachtige lezer van de Isabella Maan-boekjes herkent haar vast en zeker. Mirabelle is het ondeugende nichtje van Isabella Maan, en heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks. Mirabelle gaat op schoolreis naar een reservaat vol magische wezens. Ze heeft er erg naar uitgekeken. Het kan haar zelfs niet schelen dat ze in de groep zit met Lavinia, het meest plichtsbewuste meisje van de klas. Maar als de meisjes per ongeluk ... lees meer een vleermuiskatje laten ontsnappen, wordt het ingewikkeld. Kan Lavinia ervoor zorgen dat Mirabelle niet in de problemen komt? Of kan Mirabelle Lavinia overtuigen dat sommige dingen het waard zijn om ervoor in de problemen te komen?    

€ 13,99

4 Mirabelle: Kattenkwaad in het kwadraat

Mirabelle is speciaal omdat ze anders is. De aandachtige lezer van de Isabella Maan-boekjes herkent haar vast en zeker. Mirabelle is het ondeugende nichtje van Isabella Maan, en heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks. Haar mama is een heks en haar papa is een fee en ze is dol op magische streken uithalen! Mirabelle gaat op reis met haar familie en ze heeft beloofd om haar beste beentje voor te zetten. En dit keer meent ze het echt! Maar ze had er niet op gerekend dat ze een nieuw vriendinnetje zou ontmoeten dat zo mogelijk ... lees meer nog ondeugender is dan zijzelf. Mislukte toverdrankjes, ontsnapte draken, voedselgevechten… in dit boek komt Mirabelle in dubbele problemen!

€ 13,99

3 Mirabelle heeft altijd pech

Mirabelle is speciaal omdat ze anders is. De aandachtige lezer van de Isabella Maan-boekjes herkent haar vast en zeker: Mirabelle is het ondeugende nichtje van Isabella Maan, en heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks. Haar mama is een heks en haar papa is een fee en ze is dol op magische streken uithalen! Mirabelle is in een rothumeur. Niets lijkt goed te gaan op school, en haar beste vriendin Carlotta, die haar meestal wel weet op te vrolijken, is ziek.  Wanneer Mirabelle na een lange schooldag eindelijk thuiskomt en merkt dat haar broer Willem het ... lees meer laatste chocoladekoekje heeft opgegeten en gelukzalig in de zetel zit met háár huisdraakje op schoot, ontploft ze, en dat heeft dramatische gevolgen voor het hele gezin… Kan Mirabelle het weer goedmaken voor de dag om is?

€ 13,99

2 Mirabelle heeft een slechte dag

Mirabelle is speciaal omdat ze anders is. Mirabelles mama is een heks, haar papa is een fee en zij is een beetje van allebei. Wanneer Mirabelle naar de heksenschool gaat, belooft ze om geen kattenkwaad uit te halen… Maar dan gaat het fout in de les toverdrank maken en is de vliegles een ramp. Voor ze er erg in heeft, is Mirabelle echt ondeugende streken aan het uithalen. Hopelijk kan ze met de hulp van haar beste vriendin Carlotta alles weer rechtzetten voor de bel gaat.

€ 13,99

1 Mirabelle haalt kattenkwaad uit

Mirabella is speciaal omdat ze anders is. De aandachtige lezer van de Isabella Maan-boekjes herkent haar vast en zeker: Mirabella is het ondeugende nichtje van Isabella Maan, en heeft al een paar keer een gastrol gespeeld in de reeks. Haar mama is een heks en haar papa is een fee en ze is dol op magische streken uithalen! Het is tijd voor een feeënviering, en Mirabella’s papa heeft haar gezegd dat ze zich goed moet gedragen. Maar Mirabella weet dat het feest zó veel leuker zal zijn met een tikkeltje heksenmagie. Zal het Mirabella lukken om geen kattenkwaad uit te ... lees meer halen? Geen denken aan!  

€ 13,99

Isabella Maan

Isabella Maan Zoekboek

Goed nieuws voor de fans van Isabella Maan! Er is nu ook een zoekboek rond hun favoriete fictiepersonage. Van de kermis over de balletvoorstelling tot de bruiloft, herbeleef al Isabella’s avonturen met de dertien grote zoekplaten. Vind jij de meer dan 150 voorwerpen allemaal terug?

€ 14,99

Isabella Maan Magisch spelletjesboek

Goed nieuws voor de fans van Isabella Maan! Er is nu ook een spelletjesboek rond hun favoriete fictiepersonage met 50 gevarieerde activiteiten, zoals puzzels, zoekplaten, sudoku's, woordzoekers, raadsels en kleurplaten. Laat je brein op volle toeren draaien en dompel je al puzzelend en spelend onder in de magische wereld van Isabella Maan.

€ 10,99

15 Isabella is ziek

Isabella heeft maandag een rekentoets, en daar ziet ze erg tegenop. Was ze maar ziek ...
Wanhopig roept ze de raad in van haar nichtje, de ondeugende heksenfee Mirabelle, die haar het recept van een heksenzalfje bezorgt. Maar jezelf ziek toveren is nooit een goed idee, want een foutje is gauw gebeurd. Al snel loopt alles uit de hand.
Kan Isabella het weer goedmaken?

€ 12,99

14 Isabella en de vallende ster

Isabella leert op school over de ruimte. Op een avond volgt ze een vallende ster en leert ze een nieuwe, twinkelende vriendin kennen. Haar naam is Nova, en ze is per ongeluk op de aarde neergestort. Op de koop toe is ze tijdens haar val haar maankitten Pluto kwijtgeraakt. Kunnen Isabella en Nova Pluto terugvinden voor Nova terug naar huis moet vliegen?

€ 13,99

13 Isabella en de tandenfee

Isabella heeft een losse tand! Vampiers hebben de gewoonte om hun melktanden in te lijsten, terwijl feeën ze onder hun kussen leggen voor de tandenfee. Isabella weet niet goed wat ze moet doen, tot ze op een nacht het magische muisje Mignonette ontmoet. Met de hulp van Mignonette vindt Isabella een nieuwe traditie uit, die helemaal uniek is, net zoals zijzelf!

€ 13,99

12 Isabella en het trouwfeest

Isabella is bruidsmeisje op het huwelijksfeest van haar tante, en daar heeft ze ontzettend veel zin in! Maar met een oudere neef die de kwajongen wilt uithangen en een klein zusje dat zich verveelt, heeft Isabella het niet gemakkelijk om de dag feilloos te laten verlopen. Kan ze er toch voor zorgen dat het een prachtige dag wordt?

€ 13,99

11 Isabella gaat op reis

Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Isabella heeft een fantastische reis voor haar gezin gewonnen. Dat wordt genieten van zon, zee en zand! Maar er is werk aan de winkel wanneer zij en haar zeemeerminvriendin Marina een babyschildpad in nood vinden. Kan Isabella de babyschildpad helpen om weer thuis te komen?

€ 13,99

10 Isabella geeft een show

Isabella is door het dolle heen, want het jaarlijkse vampierbal komt er weer aan. Er is maar één probleem: Isabella heeft zich ingeschreven voor de talentenshow en moet het opnemen tegen de andere vampierkinderen. Maar ze heeft niet zo veel echte vampiertalenten… Wat als het publiek in lachen uitbarst? Is Isabella dapper genoeg om het podium op te gaan?

€ 13,99

9 Isabella Maan gaat logeren

Isabella is door het dolle heen wanneer ze wordt uitgenodigd om bij haar vriendinnetje Zoë te gaan logeren. Laat opblijven, een feestje bouwen... dat wordt leuk! En Isabella en Zoë gaan aan een cake werken voor de grote bakwedstrijd op school. Maar dat sprankeltje magie dat ze willen toevoegen aan hun creatie is er misschien nét iets te veel aan...

€ 13,99

8 Isabella en de magische sneeuw

Isabella houdt er enorm van om te spelen in de sneeuw. En zeker wanneer de creaties die ze maakt tot leven komen! Maar helaas… sneeuwmagie kan niet voor eeuwig blijven duren. Zal ze haar nieuwe, zelfgemaakte vrienden kunnen redden voor ze wegsmelten?   Isabella Maan is half fee, half vampier en helemaal uniek! In deze succesvolle reeks navigeert ze door een leven met een vampier als papa en een fee als mama. Maar wat wil ze zelf eigenlijk zijn? Met haar beste vriend Roze Konijn aan haar zijde zoekt ze het uit.

€ 13,99

7 Isabella gaat naar de kermis

Haar moeder is een fee en haar vader een vampier: Isabella Maan is dus een beetje van allebei.  En het leven van een vampierenfee is niet gemakkelijk.  Dat bewijzen al haar avonturen.  Zo ook nu weer.  Isabella maakt zich op om voor het eerst naar de kermis te gaan. Maar wanneer ze daar aankomt, is ze toch teleurgesteld. Het is heel wat minder magisch dan ze zich had voorgesteld. Gelukkig is haar nichtje Mirabelle er ook bij. Zij heeft een idee om het allemaal wat opwindender te maken. Maar uiteraard loopt dat grondig mis…

€ 13,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99

5 Isabella en de draak

Isabella Maan is speciaal omdat ze anders is. Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei.  Isabella wil Roze Konijn meenemen naar ‘Breng-je-huisdier-mee-naar-school-dag’, maar haar oudere nicht Mirabelle  heeft een veel beter plan: waarom geen draak meenemen? Wat kan er eigenlijk fout gaan?

€ 13,99

4 Isabella gaat naar het ballet

Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei.  Isabella is dol op ballet, vooral wanneer ze haar zwarte tutu draagt, en ze staat te springen om met haar klasgenootjes naar een echte voorstelling te gaan. Maar wanneer het doek opgaat, is Isabella's lievelingsknuffel spoorloos. Waar is Roze Konijn?

€ 13,99

3 Isabella is jarig

Isabella Maan is speciaal omdat ze anders is. Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei.   Isabella gaat dolgraag naar verjaardagsfeestjes van mensen, en nu krijgt ze er zelf een! Maar haar mama en papa regelen alles, en dus gaat het geen feestje worden zoals ze gewend is…

€ 13,99

2 Isabella gaat kamperen

Isabella Maan is bijzonder omdat ze anders is. Haar mama is een fee en haar papa is een vampier en zij is een beetje van beide. Dus wanneer ze met z’n allen gaan kamperen aan zee gebeuren er misschien wel dingen die niet helemaal normaal zijn… Van marshmallows roosteren boven een kampvuur tot vrienden worden met een zeemeermin… er gebeuren bijzondere dingen als Isabella in de buurt is!

€ 13,99

Belgian Cats Van het EK 2005 tot de Olympische Spelen 2024

€ 24,99